رئیس فرهنگستان علوم پزشکی گفت: سلامت معنوی در کودکان از دوران جنینی شکل میگیرد.
وی اضافه کرد: جنین حتی داخل رحم تحت تاثیر عواملی از جمله استرسی که به مادر وارد میشود تا آرامش و وضعیت جسمی مادر، قرار میگیرد
این متخصص اطفال با بیان اینکه همه حواسی که ما داریم از لامسه تا چشایی و بویایی همه را جنین دارد و تمام این حواس او تحت تاثیر عوامل بیرونی قرار دارد گفت: تمام خاطراتی که روی مغز جنین و بعد از تولد روی نوزاد و کودک اثر میگذارد در آینده اش تاثیر دارد اگر به بعد معنوی آن نیز توجه کنید.
وی افزود: به همین علت است پیامبر اکرم (ص) میفرمایند فرزندان را در دوران رحمی تربیت کنید از غذای جسم تا روحیه مادر در جنین تاثیر دارد و توجهاتی که در دوران بارداری به مادر و بچه شود آثار دراز مدت در او تا پایان عمر دارد.
دکتر مرندی ادامه داد:انسانی کامل است که به هر چهاربعد سلامت توجه کند در دنیای غرب فقط به مادیات توجه میشود، اما در اسلام خوب زیستن در دنیا و زندگی اخری مورد توجه قرار میگیرد لذا توجه به سلامت معنوی در تمام بخشهای زندگی میتواند به تکامل انسان کمک کند چرا که سلامت معنوی مهمترین بعد سلامت است.
نشست دانش افزایی سلامت معنوی با حضود استادان حوزه و دانشگاههای علوم پزشکی به مدت سه روز از ششم تا هشتم شهریور در مرکز همایشهای بیمارستان شهید رجایی تهران در حال برگزاری است.