مددجویان تحت پوشش کمیته امداد اردبیل ۶۳۱ تخته فرش بافتهاند.
سیفی با بیان اینکه هم اکنون ۶۶۰ طرح فرشبافی تحت نظارت این نهاد قرار دارد، افزود: با اجرای طرحهای قالیبافی و جاجیم، درصدد هستیم علاوه بر توانمندسازی خانوار تحت حمایت، به حفظ این هنر و فرهنگ بومی نیز کمک کنیم.
وی با اشاره به اینکه بافندگان از نقشههای مختلفی استفاده میکنند، گفت: به منظور بالابردن سطح درآمد بافندگان، ضرورت دارد طرح و نقشههای بازارپسند و به روز، همچنین مواد اولیه مرغوب و دار قالی استاندارد توسط کمیته امداد تهیه و در اختیار مددجویان قرار گیرد.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان گفت: تلاش می کنیم با ایجاد "مرکز نیکوکاری فرش" بیش از پیش یاریگر بافندگان تحت حمایت باشیم، که که با یاری خیران و نیکوکاران میتوانیم گامهای موثری در این زمینه برداریم.
سیفی با اشاره به اینکه ارائه آموزشهای فنی و تخصصی مسیر توانمندسازی مددجویان را به خصوص در زمینه فرشبافی هموار میکند، گفت: به دلیل شیوع ویروس کرونا و رعایت پروتکلهای بهداشتی، برگزاری دورههای آموزشی مهارتی و بازار محور برای مددجویان تحت حمایت با محدودیت روبهرو است که از طریق فضای مجازی و آموزش از راه دور و دیگر روشهای الکترونیکی درصدد دستیابی به این مهم هستیم.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان اردبیل با بیان اینکه به دنبال افزایش ارزش افزوده محصولات و تولیدات مددجویان تحت حمایت در تولید فرش هستیم، افزود: با همکاریهای همه جانبه دستگاههای همسو، رایزنیهای مناسبی برای بازاریابی محصولات تولیدی مددجویان در زمینه فرش و قالی صورت گرفته است.
وی با اشاره به اینکه همچنان نیازمند یاری نیکوکاران برای رسیدگی به امور فقرا و نیازمندان استان اردبیل هستیم، گفت: نیکوکاران از طریق کد آنیپرداخت #۰۴۵*۸۸۷۷* میتوانند به آسانی کمکهای خود را به دست خانوار بیبضاعت استان اردبیل برسانند.
بیشتر بخوانید: