اصناف، بازاریان و فعالان اقتصادی از امروز با تشکیل کمیته ویژه، آستین همت برای برای بازسازی و توسعه عتبات را بالا زدند.
معاون فرهنگی و مشارکتهای مردمی ستاد بازسازی عتبات عالیات در نخستین نشست این کمیته که با حضور آقای غلامرضا حسن پور رئیس سازمان بسیج اصناف تشکیل شد از بازاریان و اصناف دعوت کرد با توجه به محدودیتهای کرونایی و شرایط خاص محرم و صفر امسال، بخشی از نذورات خود را به فیض توسعه عتبات اختصاص دهند.
آقای یوسف افضلی گفت: بیش از ۹۰ درصد مصالح و ملزومات طرحهای بازسازی و توسعه حرمهای مطهر از صنایع داخلی خریداری شده و به این ترتیب برکت نذر خیران به چرخه اقتصاد کشور بازگردانده میشود.
وی به شرایط خاص محرم و صفر امسال و محدودیت هیئاتهای مذهبی در برگزاری آئینهای عزاداری گفت: از همه فعالان اقتصادی، بازاریان و اصناف دعوت میکنیم با توجه به محدودیتهای بهداشتی که در زمینه طبخ و توزیع غذای تبرکی وجود دارد، بخشی از نذورات امسال خود را به فیض توسعه حرمهای مطهر اختصاص دهند.
وی با بیان اینکه ایجاد امکانات رفاهی در حرمهای مطهر و توسعه فضاهای زیارتی در عتبات، یکی از مصادیق صدقه جاریه است افزود: پیشبینی میشود با رفع بلای کرونا، شمار زائران عتبات بویژه زائران ایرانی در سالهای بعد افزایش چشمگیری داشته باشد که لازم است فضای زیارتی و خدماتی مناسب برای سالهای آینده ایجاد شود.
وی گفت: هم اکنون مرحله نخست طرح توسعه حرم مطهر امام حسین (ع) مزین بنام صحن حضرت زینب (س) با ۱۴۰ هزار مترمربع زیربنا در کربلا در دست اجراست که فرصت معنوی خوبی برای نشان دادن ارادت به آستان ائمه اطهار به ویژه سید و سالار شهیدان است.
وی با اشاره به موقعیت جغرافیایی اجرای این طرح که در محدوده خیمهگاه حسینی، تل زینبیه و محل اصلی نبرد روز عاشوراست گفت: عوامل اجرایی ستاد بازسازی عتبات عالیات با پشتوانه کمکهای داوطلبانه مردمی و با رعایت شدیدترین تدابیر بهداشتی و شیوه نامههای ضد کرونا، به نمایندگی از تمامی دوستداران اهل بیت در حال اجرای این طرح بزرگ هستند که با بهرهبرداری از آن حرم مطهر حسینی ۱۴ برابر توسعه مییابد.
وی ضمن دعوت از تمامی دوستداران اهل بیت بویژه فعالان اقتصادی، بازاریان و اصناف برای مشارکت در فیض توسعه عتبات گفت: هموطنان علاقهمند میتوانند با شمارهگیری کد دستوری ستاره ۷۲ مربع و ستاره ۲۳۳ مربع هدایا و نذورات خود را به هر میزان دلخواه اهداء کنند.
آقای حسنپور رئیس سازمان بسیج اصناف و بازاریان کشور در این جلسه گفت: هدف اصلی تشکیل «کمیته صناف، بازاریان و فعالان اقتصادی ستاد بازسازی عتبات عالیات»، انسجام بخشی به کمکهای اصناف و بازیان در بازسازی و توسعه عتبات است؛ چون اصناف و بازاریان به صورت متفرقه کمکهای خود را انجام میدهند؛ به عنوان مثال اصناف تاکنون ۵۰ میلیارد تومان کمکهایی را در قالب کمکهای مؤمنانه داشتهاند.
وی افزود: کمیته اصناف، بازاریان و فعالان اقتصادی ستاد بازسازی عتبات از امروز به صورت رسمی فعالیت خود را آغاز میکند که در همین رابطه طی یک ماه آینده نیز در استانها و اتحادیههای صنفی، پاساژها و مجتعهای تجاری و به عبارتی در ۳ میلیون واحد صنفی در کشور این کمیته فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.