اجرای فاز دوم پالایشگاه آبادان از نقاط قوت استان و جزو پیشرفته ترین صنایع محسوب می شود.
استاندار خوزستان در برنامه زنده بازتاب در گفتگوی زنده با مردم آبادان و خرمشهر گفت: طی چهار سال مأموریت در استان خوزستان می توانم از فاز ۲ پالایشگاه آبادان با یک و سه دهم میلیارد دلار منابع فاینانس به عنوان یکی از امور شاخص عمرانی نام ببرم.
ورود بدون روادید اتباع عراقی به منطقه آزاد اروند با جذب روزانه ۳۰۰ تا ۴۰۰ دلار اعتبار بابت ورود هر عراقی چرخه اقتصادی، توسعه و عمرانی منطقه را براه انداخت و ورود ۸ هزار تبعه عراقی در شبانه روز توانست حتی بیشتر از اختصاص اعتبارات دولتی به وضعیت عمران و آبادی و توسعه آبادان و خرمشهر کمک کند.
اجرای خط لوله غدیر از ام الدبس به آبادان و خرمشهر یکی دیگر از عملکردهای شاخص در خوزستان به شمار می رود.
شریعتی پیشرفت ۸۵ درصدی تصفیه خانه فاضلاب آبادان از دیگر اقدامات برجسته اخیر است که امیدواریم تا سال آینده به بهرهبرداری برسد.
کارخانه فولاد جهان آرا با تولیدات یک و نیم میلیون تن و خط لوله نفت گاز ترش از دیگر اقدامات شاخص سالهای اخیر در خوزستان است.
وی در بیان چالش های دوران خدمت خود از نرخ بیکاری به عنوان یکی از چالش های بزرگ آبادان و خرمشهر یاد کرد و گفت: بیکاری از ۱۷ و هفت دهم درصد در سال ۹۷ به ۱۲ و دو دهم درصد در سال ۹۹ کاهش یافت.
نابسامانی سیستم آبرسانی و فاضلاب و کشاورزی و مدیریت منابع آب از دیگر چالش های سالهای اخیر بوده و لازم است سدهایی که برنامه ریزی شده بر روی اروند و بهمنشیر احداث شود.
استاندار در پاسخ به انتقادات مردم از وضعیت آبادان و خرمشهر با وجود منابع مالی بسیار تاکید کرد: استان خوزستان با احتساب درآمدهای نفتی ۱۶ درصد درآمد کشور را تامین می کند و بدون درآمدهای نفتی سهم استان ما در تامین درآمدهای کشور هشت و نیم تا ۹ درصد است.
شریعتی افزود: درباره کم رنگ تر شدن رونق بنادر آبادان و راکت بودن بندر اروندکنار به وضوح باید گفت به نظر می رسد حتی اگر جنگی هم در میان نبود باز هم این مناطق از رونق میافتادند چرا که تکنولوژی باعث شده کشتی های کم ظرفیت از رده خارج شوند و کشتی هایی با ظرفیت بیشتر و تناژ بالاتر و در نتیجه هزینه کمتر وارد میدان گردند بنابراین بنادری مثل بندر امام و بندر چوئبده که توانایی پهلوگیری کشتی هایی با ظرفیت بالاتر را دارند در میدان اقتصاد پیروز خواهند بود.