دبیر سندیکای کنسرو ایران، از تولید سالانه ۶۰۰ میلیون قوطی تن ماهی در کشور خبرداد و گفت: از این میزان، ۲۰۰ میلیون قوطی در سال صادر میشود.
وی اضافه کرد: یکی از محصولات مهم صنایع کنسرو کشور «کنسرو تن ماهی» است.
دبیر سندیکای کنسرو ایران گفت: استفاده کنندگان تن ماهی، بیشتر قشر ضعیف جامعه شامل کارگر، کارمند، دانشجو و نظایر این هستند.
وی افزود: در حال حاضر ارز لازم در اختیار واردکنندگان ماهی تن گذاشته نمیشود.
میر رضوی گفت: واردکنندگان مجبورند ارز را به قیمت بازار آزاد تهیه کنند ضمن اینکه قیمت ماهی وارداتی با ارز آزاد برای تولدکنندگان تن گران تمام میشود.
دبیر سندیکای کنسرو ایران افزود: وقتی قیمت ماده اولیه بالا میرود به یقین قیمت نهایی بسته بندی هم افزایش پیدا خواهد کرد.
وی ادامه داد: بدون شک با افزایش قیمت تن ماهی قدرت خرید مردم و فروش واحدهای تولیدی به شدت کاهش پیدا میکند.
میررضوی گفت: همچنین کارخانجاتی که توان شان پائین است به تدریج از چرخه تولید خارج و در ضمن اشتغال هم کاهش پیدا خواهد کرد.
وی افزود: متاسفانه با ادامه این روند، بیشترکارخانههای تن ماهی درکشور نه تنها الان بلکه طی چند ماه آینده تعطیل میشوند.
دبیر سندیکای کنسرو ایران از وجود ۱۳۰ واحد تولید کنسرو تن ماهی در کشور خبرداد و گفت: از این تعداد ۲۵ تا ۳۰ واحد عضو سندیکا هستند.
وی ادامه داد: این واحدها نه تنها نیاز داخلی بلکه بخشی از محصولات خود را در سال روی ریل صادرات قرار میدهند.
میر رضوی گفت: ظرفیت خالی برای افزایش تولید در کشور وجود دارد.
وی یادآورشد: اگر قدرت خرید در داخل فراهم شود در حال حاضر قدرت افزایش تولید به میزان ۱۰۰ تا ۲۰۰ درصد به خوبی برای تولید تن در کشور فراهم است.