برای نخستین بار در خوزستان؛
استفاده از روشی نوین برای درمان بیماریهای قلب در اهواز
برای نخستین بار در خوزستان متخصصان بیمارستان امام خمینی (ره) اهواز از روشی نوین برای کنترل آریتمیهای مقاوم و خطرناک بطنی استفاده کردند.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز خوستان ، سرپرست بیمارستان امام خمینی (ره) اهواز گفت: یک بیمار مبتلا به انفارکتوس قلب که دچار آریتمیهای وخیم و مقاوم شده بود، در بیمارستان امام خمینی (ره) اهواز با استفاده از روش درمانی نوین، به زندگی بازگشت.
دکتر ساسان موگهی افزود: این بیمار در روزهای اخیر وضعیتی وخیم و آریتمیهای متعدد، ایست قلبی و احیا داشت و به درمانهای معمول پاسخ نداد، این روش درمانی جدید که از سوی محمدرضا کیارسی، متخصص قلب و فلوشیپ فوق تخصصی الکتروفیزیولوژی با همکاری کامران محمودی، متخصص بیهوشی و فلوشیپ درد، اعمال شد، نتیجه مثبت داد و در حال حاضر بیمار با حال عمومی خوب و کاملا هوشیار، آماده ترخیص از بیمارستان است.
وی گفت: آریتمیهای خطرناک بطنی ناشی از بیماریهای وراثتی یا سکتههای قلبی، یکی از علل مهم مرگ در بیماران قلبی است.
در این بیماران برای پیشگیری، درمان و نیز کنترل وقوع آریتمیهای خطرناک، روشهای درمانی مختلف مانند رفع علت زمینهای، درمان دارویی ضدآریتمی، عمل ابلیشن (روشی برای درمان بینظمی ضربان قلب) و نیز کاشت شوک دهندههای داخل قلب در مراکز پیشرفته و مجهز به سرویسهای الکتروفیزیولوژی بالینی قلب ارائه میشود.
موگهی گفت: در تعداد محدودی از مراکز پیشرفته روش درمانی بلوک اعصاب سمپاتیک قلب اخیرا به طور فزایندهای مورد توجه و استفاده قرار گرفته که نتایج و مقالات، گزارشهای امیدبخش و موفقی از بهکارگیری این روش درمانی در دنیا ارائه دادهاند.
بیشتر بخوانید: برگزاری همایش برخط (وبینار) بین الملی انجمن قلب خوزستاناین روش درمانی اکنون در کشور ما تنها در چند مرکز الکتروفیزیولوژی قلب برای این نوع بیماران مورد استفاده قرار گرفته و این نخستین بار استفاده از این روش درمانی در استان خوزستان است.