متخصصین غدد در روسیه اعلام کردند؛
ضرر مصرف بیش از حد سیب برای اشخاص دیابتی
مصرف بیش از حد سیب به علت میزان انرژی بالایی که دارد، برای افراد مبتلا به دیابت و چاقی مضر است و همچنین این میوه به علت خاصیت اسیدی که دارد،
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما ؛ مصرف بیش از حد سیب به علت میزان انرژی بالایی که دارد، برای افراد مبتلا به دیابت و چاقی مضر است و همچنین این میوه به علت خاصیت اسیدی که دارد، میتواند به مینای دندان آسیب برساند و کسانی که دچار گاستریت مزمن هستند، باید از آن پرهیز کنند.
زالینا گوسووا، متخصص غدد در روسیه به خبرگزاری اسپوتنیک گفت زیاده روی در مصرف سیب میتواند سلامت افراد مبتلا به چاقی و دیابت را به خطر بیندازد. این پزشک روس گفت یک سیب متوسط که بین ۸۰ تا ۹۰ گرم وزن دارد، با یک تکه نان به ضخامت یک سانتی متر قابل مقایسه است.
وی افزود سیب به علت آنکه دارای فروکتوز است و این فروکتوز حین عبور از کبد به ساکاروز تبدیل میشود، نسبتا پرکالری است. به همین علت است که مصرف بیش از حد آن برای افراد چاق و مبتلا به دیابت توصیه نمیشود.
این متخصص غدد همچنین گفت به علت آنکه دانههای سیب حاوی سیانید هیدروژن است، باید از بلعیدن بیش از ۳ یا ۴ دانه در روز خودداری شود.
وی افزود به رغم برخی مضراتی که سیب میتواند داشته باشد، این میوه حاوی مقدار زیادی آهن - عنصر ضروری برای تولید سلولهای خونی و حفظ رقم کافی گلبولهای قرمز- است. همچنین خوردن سیب به پیشگیری از کمبود اکسیژن کمک میکند و به ویژه برای افراد مبتلا به بیماریهای قلبی - عروقی و برونشیت مفید است.
به گفته این متخصص غدد، پوست سیب به ویژه برای سلامت مفید است، زیرا حاوی مواد فیتوشیمیایی است که دارای تاثیر ضدالتهابی است. ویتامینها و مواد معدنی موجود در آن به سلامت پوست، ناخن و مو کمک میکند و در نهایت، پکتین موجود در پوست سیب برای هضم مفید است.
الکسی کالینچف، یک متخصص تغذیه روس نیز گفت سیب ترش میتواند مینای دندان را از بین ببرد و موجب تشدید گاستریت (ورم معده) مزمن شود. این متخصص تغذیه توصیه کرد روزانه دو تا چهار میوه، تنها پس از وعده غذایی و نه با شکم خالی، مصرف شود.