مراکز تهیه و توزیع غذا، به خصوص رستورانها در شرایط کرونایی، جزو مشاغل پرخطرند. چاره مشکل، رعایت برخی نکات است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان شمالی؛ براساس بررسی ستاد ملی مبارزه با کرونا، مراکز تهیه و توزیع غذا، به خصوص
غذا را از دستفروش نخرید.
ساندویچ های سرد مصرف نکنید.
غذا را در دمای بالای 90 درجه گرم کنید.
به محض خرید، ظرف غذا را عوض کنید و دست های خود را بشویید.
اگر حس کردید غذا خوب نپخته، آن را مصرف نکنید.
غذاهایی را که امکان حرارت دهی دوباره ندارند، نخرید.
از قرار دادن ظروف اولیه و یکبارمصرف در یخچال بپرهیزید.
ظروف و بطری های نوشابه را قبل از مصرف بشویید.
یادتان هم باشد در صورتیکه کارکنان رستوران ماسک نداشته باشند، ورودی یا اطراف صندوق شلوغ باشد و فاصله صندلی ها کمتر از ۲ متر باشد، قید رستوران را بزنید.