دبیر کمیته اصلاح ساختار بودجه کمیسیون برنامه و بودجه مجلس، گفت: یکی از رئوس اصلاح ساختار با مولدسازی داراییهای دولت بدست میآید.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس اظهار کرد: یکی از هدفهای اجرای این قانون افزایش تولید و بهرهروی بود که به دلیل واگذاریهای ناصحیح، ما اکنون شاهد بروز مشکلاتی در کشور هستیم.
وی تصریح کرد: ما در کمیته اصلاح ساختار بودجه بر روی اجرای صحیح مولدسازی داراییهای دولت بررسیهای جدی انجام دادیم و این موضوع به عنوان یکی از احکام ۱۳ گانه مورد توافق سازمان برنامه و بودجه، مرکز پژوهشهای مجلس و کمیسیون برنامه و بودجه هم ذکر شده است.
آقای رضاخواه اظهار کرد: مجلس خواهان واگذاری داراییهای دولت به ارزش حداقل ۷ هزار هزار میلیارد تومان به مردم و بخش خصوصی است، اما باید پرسید، کدام بخش خصوصی میتواند به این حوزه وارد و تصدی اموال را برعهده بگیرد، در این راستا باید ساز و کار واگذاری تعریف شود.
دبیر کمیته اصلاح ساختار بودجه با تاکید براینکه روش دولت در واگذاریها تنها موجب واگذاری بخش محدودی از داراییها میشود، گفت: اینگونه هدف مورد نظر بدست نخواهد آمد، بنابراین باید یک آییننامه اجرایی صحیح و اصولی تعریف و مشخص شود که آیا واگذاریها در بورس انجام شود یا تنها مدیریت آن واگذار شود.
وی تاکید کرد: یکی از رئوس اصلاح ساختار بودجه با مولدسازی دارایی دولت بدست میآید، اما مجموعه اقدامات دولت طی چند دهه گذشته در این حوزه محدود و ناکارآمد بوده و بنابراین باید روشی مورد توافق مجموعه ارگانهای حکومتی تعریف شده تا بخوبی اجرا شود.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با بیان اینکه در واگذاریها باید به نحوی عمل شود که رانت، مفسده و سوءاستفاده انجام نشود، گفت: اقتصاد کشور با ورود بخش خصوصی بهتر اداره خواهد شد و باید حجم واگذاری داراییهای دولت افزایش پیدا کرده و آییننامه جدیدی هم برای آن نوشته شود.