استاندار خراسان رضوی بر ایجاد کسب و کارهای جدید تأکید کرد و گفت: باید به دنبال افزایش درآمد سرانه روستایی باشیم؛ چرا که اشتغال کم، مردم را قانع نمیکند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، علیرضا رزمحسینی در نشست مثلث توسعه اقتصادی و فرهنگی شهرستان خواف
وی افزود: مثلث توسعه اقتصادی – فرهنگی یک میدان مسابقه برای معینهای اقتصادی به وجود آورده تا هر یک تلاش کند در اجرای پروژههای مبتنی بر اشتغالزایی و توسعه و همچنین جلب مشارکت مردم در صندوقهای خرد روستایی از دیگری پیش گیرد.
رزم حسینی از دبیر نهاد مردمی اقتصادمقاومتی خراسان رضوی خواست که کلیپ یا نمودار تصویری فعالیتهای معینهای اقتصادی را به صورت مداوم تهیه کند و مسوولان معینها را در جریان فعالیتهای یکدیگر قرار دهد.
استاندار خراسان رضوی همچنین در این نشست با اشاره به پایین بودن سرانه درآمد روستاییان گفت: حداکثر درآمد روستاییان به ۲۰ میلیون ریال در ماه میرسد و معینهای اقتصادی باید محوریت فعالیتهای خود روی افزایش سرانه درآمد روستاییان متمرکز کنند تا با ایجاد اشتغال پایدار درآمد آنان در مسیر افزایشی قرار گیرد.
رزم حسینی افزود: ایجاد زمینه تولید صنایع دستی و محصولات کشاورزی در روستاها توسط معینهای اقتصادی باید در قالب زنجیره ارزش افزوده از تولید تا فروش انجام گیرد تا شغل و درآمد پایدار برای روستاییان به وجود آورد.
فرماندار شهرستان خواف نیز از بهرهبرداری ۵مدرسه با سرمایه بالغ بر ۱۵میلیارد تومان در سال گذشته خبر داد و گفت: بیش از ۳۰ تفاهمنامه همکاری با اعتبار ۳۵میلیارد تومان برای امسال به امضا رسیده و بخشی از آنها آماده بهرهبرداری است.
حسین سنجرانی با اشاره به همکاری میان پست بانک و معین اقتصادی شهرستان (فولاد سنگان) برای اعطای تسهیلات قرض الحسنه، گفت: بنا شده شرکتها و خیرین نیز بالغ بر ۵میلیارد تومان به صندوق پسانداز شهرستان کمک کنند و از محل ودیعه ۳۵میلیارد تومانی با نرخ کمتر از ۴درصد تسهیلاتی در اختیار ۲۵۰پرونده آماده دریافت اعطا شود.
وی به برگزاری ۸۰جلسه کارگروه رفع موانع تولید شهرستان نیز اشاره کرد و افزود: تاکنون ۳مرحله رزمایش طرح مواسات نیز در خواف برگزار شده است.
استاد دانشگاه تهران و مجری طرح مثلث توسعه اقتصادی و فرهنگی شهرستان خواف نیز درباره راهاندازی حسابهای خرد روستایی با تکیه بر مدل اعتماد محور توضیح داد و افزود: ما با تاکید بر آیه شریفه ۱۱ در سوره رعد به دنبال آن هستیم تا تغییر برای آبادانی خواف با دستان مردم خواف و با استفاده از ظرفیتسازی و توان افزایی آنها به ویژه جامعه محلی محقق شود.
دکتر مهدی قربانی بر راهبردهای اصلی طرح شامل تقویت اقتصاد محلی هم پیوند با اقتصاد ملی و منطقهای و تقویت هماهنگیهای فرابخشی در شهرستان تأکید کرد و افزود: افزایش مشارکت مردمی در تمامی بخشهای توسعه و ایجاد موازنه بین خدمات اکوسیستم در راستای ارتقاء تابآوری و تعالی و کرامت انسانی، هدف ما در شهرستان خواف است.
قربانی بر رصد و توسعه همه روستاهای شهرستان تآکید کرد و گفت: هیچ بنبستی برای کسب و کار و اقتصاد مقاومتی وجود ندارد.