رئیس جمهور گفت: در شرایطی که کشور با شیوع کرونا مواجه است تا پایان سال، ۱۰ هزار تخت بیمارستانی و ۲ هزار تخت آی سی یو اضافه خواهد شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آقای حسن روحانی در ادامه سخنانش در نشست مدیران ارشد رسانه ملی، افزود: این کارها باتوجه به شرایط تحریم و سایر مشکلات کار عظیمی است، کدام کشور میتواند این کارها را بکند و در وسط این بحران این تختها اضافه شود.
رئیس جمهور با اشاره به اینکه زیرساختهای ما آماده بود که توانستیم مشکلات را تحمل کنیم، گفت: در بخش آب و برق، اگر شرایطمان مانند قبل بود، قطعا در تابستان امسال دچار خاموشیهای چندساعته میشدیم، اما در این هفت سال، ۱۶ هزار مگاوات اضافه کردیم که البته در دولتهای قبلی هم هر سال اضافه میشد. خوب است صدا و سیما در این خصوص مقایسهای انجام دهد که برای ما درس آموز است.
آقای روحانی افزود: وقتی از تلاشهای دولت بحث میکنیم، بحث فرد یا هیات وزیران نیست، بلکه بحث همه کارگران، مهندسان، تلاشگران و همه کارمندان است و اگر بخش کشاورزی ما در این چند سال تلاش و تحمل نمیکرد، ما این شرایط را نداشتیم، درحالیکه ما ۹۷ میلیون تن موادغذایی تولید میکردیم و اکنون به ۱۲۶ میلیون تن رسیده است و اگر شرایط سابق بود نمیتوانستیم اداره کنیم.
رئیس جمهور گفت: در شرایط کرونا راهها بسته شد، خیلی از کشورها صادراتشان را متوقف کرده اند و ما روی پای خودمان ایستاده ایم چرا که امکانات در کشور آماده شده بود.
آقای روحانی افزود: اینکه از مردم خواستیم در این ایام کارهای اداری شان را از طریق فضای مجازی انجام دهند، به خاطر این بود که زیرساختها مانند ۷ سال پیش نبود و اگر آن زمان ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزار موبایل هوشمند بود، اکنون ۷۰ میلیون شده است و ما توانمندی مان در بحث فضای مجازی بیش از ۳۰ برابر شده است.
رئیس جمهور اقدامات صورت گرفته در توسعه شبکه ملی اطلاعات و زیرساختهای آن را قابل توجه توصیف کرد و گفت: همین که ۲۱ میلیون خانوار بدون مراجعه به بانک، یک میلیون تومان وام گرفته اند، نشانه توسعه زیرساختها بود.
آقای روحانی افزود: همین زیرساختها موجب شد که صدا و سیما در بخش آموزش بتواند کارهای بزرگی انجام دهد و از همین طریق دانش آموزان در تعطیلی مدارس اداره شدند و کلاسهای مجازی تشکیل شد و معلم و شاگرد باهم مرتبط شدند.
رئیس جمهور گفت: این مقایسهها بسیار مهم است که ما در چه شرایطی هستیم و چه زحماتی کشیده شد که کشور در این پنج یا شش ماه که با این معضل بزرگ مواجه شد، چگونه توانست مقاومت و ایستادگی کند.