پلمپ یک کارخانه مواد غذایی
در راستای مبارزه با ویروس کرونا یکی از کارخانههای تولیدی مواد غذایی در شهرستان شوشتر پلمپ شد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان شوشتر، مدیر معاونت غذاوداروی دانشگاه علوم پزشکی شهرستان شوشتر گفت: یکی از کارخانههای تولید مواد غذایی به دلیل نداشتن پروانه بهداشتی ساخت، عدم رعایت دستورالعملهای بهداشتی و در پی بی توجهی به تذکرات شفاهی و کتبی مدیریت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی شوشتر پلمپ شد.
دکتر مینا دانشمند افزود: بر اساس بخشنامههای ابلاغی از سوی سازمان غذا و دارو، نظارت و تشدید بازرسیها به صورت روزانه و توسط کارشناسان خبره اداره نظارت، ارزیابی و فرآوردههای خوراکی و آشامیدنی مدیریت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی شوشتر انجام میشود.
بیشتر بخوانید:پلمب هشت هزار و ۲۴۳ واحد صنفی متخلف
وی خاطر نشان کرد: در این بازرسیها رعایت نکات بهداشتی در کارخانجات تولیدکننده مواد غذایی و آشامیدنی، انبارهای نگهداری و زنجیره توزیع و پخش مورد بررسی قرار میگیرد.