استان مرکزی رتبه سوم تولید گوشت قرمز را در کشور داراست.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی گفت: استان مرکزی به لحاظ شرایط جغرافیایی که در مرکز کشور و همجوار با استانهای پرمصرف بوده، موقعیت ویژهای داشته و رتبه سوم تولید گوشت قرمز در کشور را داراست.
مجید آذر با اشاره به تولیدات گوشت قرمز در سطح استان مرکزی افزود: پاسال بیش از ۵۵ هزار تن گوشت قرمز در سطح استان تولید شد.
وی گفت: یکی از شاخصهای برتری استان مرکزی، واردات گوسالههای پرواری از ۱۰ استان به استان مرکزی است که پرواربندی سنتی، صنعتی و نیمهصنعتی انجام میشود.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی افزود: سالانه ۲۰۰ هزار رأس دام آماده پروار شده و به سایر استانها صادر میشود.
آذر با بیان اینکه تولید گوشت قرمز ۳ برابر نیاز استان بوده و ۶۵ درصد مازاد بر نیاز است گفت: صادرات گوشت قرمز به سایر استانها از اولویتهای سازمان جهاد کشاورزی است که خوشبختانه پتانسیل مطلوبی نیز در این زمینه وجود دارد.
وی افزود: متأسفانه در ماههای اخیر پرواربندها با مشکل جدی انباشت دام در دامداریها به علت کاهش تقاضا و شرایط خاص کرونا مواجه شدند که سبب ضرر و زیان جدی به تولیدکنندهها شده است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی گفت : تا ماه گذشته علیرغم قیمت مصوب و تمامشده دام زنده به میزان ۳۲ هزار تومان، قیمت فروش دامداران تا ۲۵ هزار تومان نزول کرده بود که تداوم این روند وضعیت تولید در سال جاری و سال ۱۴۰۰ تحت تأثیر قرار خواهد گرفت.
مجید آذر افزود : دامداریها بهصورت مستقیم جزو رستههای شغلی آسیبدیده از کرونا شناسایی نشده چراکه با رستورانها و تالارها ارتباط دارد و به عنوان واسطه شناخته شدند در حالی که با زیان جدی روبرو هستند