افزایش جوجه ریزی واحدهای مرغ گوشتی در قزوین
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین از افزایش ۱۰ درصدی جوجه ریزی در در واحدهای مرغ گوشتی خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، علی شاپورزاده معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۱۱ میلیون قطعه جوجه در واحدهای مرغ گوشتی استان پرورش داده شده که این میزان جوجهریزی نسبت به مدت مشابه پارسال ۱۰ درصد افزایش داشته است.
شاپورزاده افزود: تولیدکنندگان استان با این مقدار جوجه ریزی موفق شدند ۲۲ هزار تن گوشت مرغ تولید کنند .
وی گفت : از این میزان جوجه ریزی انجام شده؛ شهرستان قزوین با ۴۲ درصد بیشترین میزان جوجه ریزی را داشته است.
شاپورزاده پیش بینی کرد تا پایان امسال ۶۵ هزار تن گوشت مرغ در استان تولید شود.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: در حال حاضر ۴۴۱ واحد با ظرفیت ۱۰ میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه دارای پروانه بهره برداری در استان هستند.