وب گردی
علاقههای کودکان باهوش
کودکان باهوش و نابغه شوق فراوانی به جزئیات نشان میدهند.
به گزارش
خبرگزاري صدا وسيما ، برای بسیاری از والدین سوال است که چگونه میزان هوش کودک خود را بسنجند و یا از کجا بفهمند که کودک آنان دارای هوش بالایی است. گفته شده است که معیارهایی برای باهوش بودن یک کودک وجود دارد که برخی از آنها را با هم مرور میکنیم.
کودک باهوش از سن ۷ یا ۸ ماهگی قادر است تا احساسات را درک کند و از والدین خود خنده و یا گریه را در همان لحظه تقلید کند. این کودکان توانایی درک خوشحالی، ناراحتی، اضطراب و استرس را بیش از دیگر نوزادان از لحن و صورت پدر و مادر خود دارند. همچنین کودکان باهوش زودتر از دیگر کودکان زبان باز کرده و از کلمات پیچیده در جملات خود استفاده میکنند. یادگیری زبان در نوزادان باهوش معمولاً در ۱۵ ماهگی اتفاق میافتد. آنها در این سن قابلیت یادگیری دستور زبان و گرامر را دارند و گاهی میتوانند یکی دو ماه زودتر از دیگر نوزادان با کاربرد کلمهها اشنا شوند و از آنها استفاده کنند.
این کودکان دارای تمرکز بالاتری نسبت به بقیه کودکان دارند و درصدد انجام کارها تا رساندن آن به پایان هستند. همچنین اشتیاق بسیار زیادی برای یادگیری دارند و زودتر از بقیه کودکان یاد میگیرند. عدهای از این کودکان دوست دارند با بزرگترها در مورد مسائل پیچیده صحبت کنند و اشتیاقی برای بازی با همسن و سالان خود را ندارند.
گاهی اتفاق میافتد که کودکان باهوش، اتفاقات کودکی خود مثلا ۷ یا ۸ ماهگی خود را به یاد بیاورند و حافظه قویای دارند.
اگر بسیاری از این موارد در کودکی وجود داشته باشد، والدین او میتوانند با مراجعه به مراکز مربوطه و انجام تستهای سنجش میزان هوش، از هوش و نبوغ کودک خود مطلع شوند.
بسیاری از کاربران از این مطلب استقبال کرده و معتقدند که مفید بوده است.
بعضی از کاربران نیز عنوان کردند که از نظر روانشناسی اهمیت مسئله هوش از بین رفته است و همه کودکان باهوشند اگر در مسیر درست هدایت شوند و نبوغ آنان در مسیر مشخصی که به آن علاقه دارند، هویدا خواهد شد.
منبع:اسپوتنیک