بازرسی ۲۲ هزار و ۶۲۱ واحد صنفی چهارمحال و بختیاری
امسال ۲۲ هزار و ۶۲۱ واحد صنفی چهارمحال و بختیاری بازرسی شدند.
سجاد رستمی افزود: گرانفروشی با ۱۷۹ تخلف، کمفروشی با ۲۷ تخلف، تقلب با ۲۷ تخلف، درج نکردن قیمت با ۲۰۱ تخلف، صادر نشدن فاکتور با ۲۱ تخلف، رعایت نکردن بهداشت با ۹۵ تخلف، عرصه خارج از شبکه با ۲۲ تخلف، اختفا و امتناع، احتکار و اعلام نکردن موجودی انبار با ۱۲ تخلف و سایر با ۱۷۱ تخلف در این مدت تشکیل پرونده شده است.
وی گفت: در این مدت سه هزار و ۴۰۱ مورد بازرسی مربوط به کشف کالای قاچاق انجام شده که ۲۱ مورد منجر به تشکیل پرونده شده است.
رستمی ارزش ریالی این پروندهها را ۵۳۸ میلیون و ۵۹۳ هزار ریال اعلام کرد و گفت: پروندههای تشکیل شده برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال شده است.
به گفته وی، در این مدت ۲ هزار و ۴۰۱ بازرسی ویژه شکر در استان انجام شده که ۱۷ مورد منجر به تشکیل گزارش تخلف شده است.
وی افزود: در این راستا یک مورد پرونده احتکار شکر به ارزش ریالی ۲۸۰ میلیارد ریال و یک مورد مربوط به پرونده اختفا و امتناع از عرضه به ارزش ریال ۵۳ میلیارد ریال تشکیل و برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال شده است.
وی گفت: در این مدت ۲ مورد پرونده اعلام نکردن موجودی پودر شوینده، رب و ماکارونی به ارزش ریالی یک میلیارد و ۲۰۰میلیون ریال و یک پرونده اعلام نشدن موجودی موتورسیکلت به ارزش ریالی ۸ میلیارد و ۹۹۰ میلیون ریال نیز ثبت شده است.
رستمی از کشف یک مورد پرونده احتکار برنج به ارزش ریالی ۳۳ میلیون و ۶۰۰هزار ریال خبر داد وگفت: در این مدت ۷۲۳ مورد گشت مشترک بازرسی با سایر ادارات انجام شده که در این گشتهای مشترک ۲۴۷ مورد پرونده تخلف کشف و ضبط و برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال شده است.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری گفت: در این مدت چهار هزار و ۷۰۶ مورد بازرسی مربوط به طرح ویژه کرونا انجام شده که ۲۳۱ مورد پرونده تخلف تشکیل شده است.
وی با تاکید بر اینکه واحدهای صنفی و عرضهکنندگان کالاها موظفند اول هر ماه کالاهای موجود در انبار خود را در سامانه جامع انبارهای کشور ثبت کنند، گفت: در غیر این صورت مشمول تخلف قاچاق و احتکار میشوند.