پیش بینی می شود بیش از 100 تن انجیر مرغوب از باغهای مناطق گرمسیری شهرستان خلخال برداشت شود.
بهبود علیزاده افزود:با توجه به اختصاص بیش از 30 هکتار از باغهای منطقه خورش رستم به کشت انجیر و میانگین عملکرد و میانگین برداشت پنج تن محصول در هر هکتار و با توجه شرایط آب و هوایی امسال ۱۰۰ تن انجیر مرغوب از باغهای روستاهای نمهیل ،جعفرآباد و چنارلیق در بخش خورشرستم برداشت خواهد شد.
وی اظهارداشت: با توجه به تولید محصولات باغی ارگانیک در خلخال و پرهیز باغداران از استفاده انواع کودها و سموم شیمیایی ،انجیر ارگانیک تولید باغات میوه در بخش خورشرستم از لحاظ طعم و کیفیت با انجیر تولیدی استان قم، اصفهان و شیراز برابری میکند و بازار فروش خود را در استانهای آذربایجانشرقی ، غربی، زنجان، گیلان، البرز، قزوین و تهران پیدا کرده و استقبال خوبی از محصول انجیر خلخال در بازار پایتخت وجود دارد.
علیزاده افزود: به دلیل ماندگاری کم محصول انجیر ، وجود کارخانههای فرآوری این محصول از نیازهای اصلی شهرستان خلخال و یکی از مطالبات کشاورزان است.
به گفته کارشناسان تغذیه ،انجیر در درمان و بهبود یبوست ، سوء هاضمه ، سرفه ، برونشیت و آسم کاربرد داشته و مصرف این میوه پس از بهبودی از بیماریهای مختلف به افزایش وزن بدن بیمار بهبود یافته نیز کمک میکند.