همگرایی رسانه ملی و استانی برای کاهش وقوع جرم + فیلم
مدیرکل صداوسیمای مرکز قزوین بر همگرایی رسانه ملی و استانی برای کاهش وقوع جرم و پروندههای محاکم دادگستری تأکید کرد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، انبارلویی مدیر کل صدا و سیما در نشست پیشگیری از وقوع جرم به همگرایی رسانه ملی و استانی تاکید کرد و گفت: با توجه به تعدد رسانهها اگر همگرا نباشند اثرگذاری آنها کمتر میشود و چالش امروز ما این است که مخاطب اعتماد خود را به رسانه از دست میدهد.
وی افزود: رسانههای معاند افکار عمومی را تحت تأثیر قرار میدهند.
انبار لویی این راهم گفت که آشنایی مردم با حق و حقوق و تکالیف خود یکی از عوامل پیشگیری از وقوع جرم است.
حجت الاسلام قدرتی، رئیس کل دادگستری استان نیز گفت: صدا و سیما در همه حوزههای سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی نقش مهمی دارد.
وی افزود: صدا و سیما زبان گویای همه دست اندرکاران نظام است.
رئیس کل دادگستری استان با قدردانی از صداوسیما، از همه دستگاهای اجرایی استان خواست تا با همکاری با صدا و سیما برای تولید محتوای مناسب در زمینه پیشگیری از وقوع جرم اقدام کنند.
وی افزود: صدا و سیما باید مردم را با وظایف و تکالیف مدیران آشنا کند.
حجت الاسلام قدرتی تصریح کرد: مردم با مراجعه به هر ادارهای باید بدانند که آن دستگاه چه وظایفی بر عهده دارد و همان وظیفه را مطالبه کنند.
رئیس کل دادگستری استان گفت: دستگاه قضایی آمادگی همکاری با صدا و سیما را دارد.
رئیس کل دادگستری استان گفت: ظرف مدت یک هفته تالارهای مجوز دار و بدون مجوز در مسیر الموت شناسایی و برخوردهای قانونی لازم انجام شود.
حجت الاسلام قدرتی خاطرنشان کرد: با رصدهای مداوم باید از ساخت و سازهای غیر مجاز و تغییر کاربری جلوگیری شود.
وی افزود: ابزار و ماشین آلات مربوط به بازرسی از ساخت و سازهای غیرمجاز و همچنین تغییر کاربری اراضی باید در اختیار دستگاههای مربوطه قرار گیرد.
رئیس کل دادگستری استان گفت: همچنین منع اعطای هرگونه خدمات به مکانهایی که بدون مجوز شروع به ساخت و ساز کرده اند، باید در دستور کار قرار گیرد.
وی افزود: خدمات بناهایی که به صورت غیر مجاز ساخته شده اند باید قطع شود.
به گفته رئیس کل دادگستری استان، اگر مدیری تخلف کند خود مدیر، معاون مجرم محسوب میشود.
حجت الاسلام قدرتی تأکید کرد: در داخل شهر قزوین هیچ مجوزی برای تأسیس ضایعاتی داده نشود و سایر ضایعاتی هم باید در یک مکان ساماندهی شوند تا کار نظارت بر آنها راحتتر شود.
رئیس کل دادگستری استان گفت: واحدهای صنفی که پروانه ندارند، یا پروانه آنان تمدید نشده و یا اقدام به گرفتن پروانه نکرده اند باید شناسایی شوند.
وی افزود: ساماندهی واحدهای صنفی جلوی سرقت و آسیبهایی اجتماعی را میگیرد.
قاسمی، دادستان عمومی و انقلاب مرکز قزوین نیز گفت: باید مردم را به قانون گرایی سوق دهیم.وی افزود: باید مردم را از قانون گریزی منع کنیم و مقابله جدی با قانون ستیزی داشته باشیم.دادستان قزوین خاطرنشان کرد: با توجه به تعدد رسانه ها، اما صداوسیما همچنان در رأس است و در زمینه آشنایی مردم با قانون بسیار اثرگذار است و با الگو سازی میتواند مردم را با قوانین آشنا کند.
دادستان قزوین با بیان اینکه در اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ با برخی موانع روبه رو هستیم، گفت: یکی از موانع، حضور مقامات محلی از جمله دهیاران در دفاع از فرد خاطی است.
وی افزود: برای بازرسی از ساخت و سازهای غیرمجاز و همچنین تغییر کاربری اراضی، نیازمند ابزار و ادوات هستیم و اگر موانع رفع شود خروجی کار بهتر خواهد شد.
دادستان همچنین خواستار حضور صدا و سیما هنگام برخورد با متخلفان و صاحبان بنای غیر مجاز شد.
فولیان سرپرست معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان نیز از مدیرکل صداوسیمای مرکز قزوین خواست برنامهای با عنوان قانون در صداوسیما ساخته شود تا قوانین را با زبان ساده به مردم آموزش دهد و مردم با عواقب جرم آشنا شوند.
وی افزود: آشنایی مردم با قوانین و مجازات باعث میشود تعداد پروندههای دادگستری کمتر شود.
خمسه، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان نیز گفت: از زمانی که شرط شکایت برای تخریب ساخت و سازهای غیر مجاز برداشته شد، خیلی سریع با ساخت و سازهای غیر مجاز برخورد میشود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان به موضوع پیشگیری از قاچاق گندم در استان اشاره کرد و گفت: امسال پیش بینی شد ۳۳۰ هزار تن گندم در استان تولید شود و بر همین اساس، ۲۱ مرکز خرید گندم در استان راه اندازی شد.
وی افزود: واسطهها و دلالها نیز به صورت محرمانه به مراجع ذی صلاح معرفی شدند.
خمسه خاطرنشان کرد: ۱۹۷ هزار تن گندم در استان به صورت تضمینی و ۲ هزار تن گندم نیز به صورت توافقی خریداری شده است.
وی افزود: برداشت گندم تا نیمه شهریور ادامه دارد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با بیان اینکه قاچاق گندم در استان نداریم، اما شاهد خروج غیر قانونی گندم بودیم، تصریح کرد: یک مرکز خرید غیرقانونی گندم در قزوین و دو مرکز هم در آوج شناسایی و پلمب شدند.
عبدی، مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی استان نیز گفت: در جاده الموت برخی از مالکان تغییر کاربری دادند و باغ را تبدیل به تالار کردند که تالارها هم مجوز فعالیت ندارند و باید پلمب شوند.
سرهنگ مجد آرا رئیس پلیس نظارت بر اماکن عمومی در مورد برخورد با مراکز خرید و فروش مواد مسروقه گفت: در همه جا به خصوص در حوزه اقبالیه و قدیم آباد با فروش ضایعاتیها به شدت برخورد شد.
وی افزود: پس از بررسی به ۲۱۰ مورد تذکر، ۹۰ مورد اخطار داده شد و ۷۵ مورد نیز پلمب و ۷ نفر نیزدستگیر شدند.
رئیس پلیس نظارت بر اماکن عمومی خاطرنشان کرد: به ضایعاتی های داخل شهر که ویترین شهر را برهم میزنند دیگر مجوز داده نشود تا در یک جا ساماندهی شوند و نظارت بهتری هم روی آنها باشد.
مهرعلیان مدیرعامل پسماند شهرداری قزوین نیز گفت: ۶۰ بنگاه غیر مجاز (ضایعاتی) در سطح شهر قزوین فعال هستند و ۲۰ بنگاه غیرمجاز نیز پلمب شدند.
فرج زاده، رئیس اتاق اصناف استان نیز با بیان اینکه ۳۹۶ واحد صنفی فاقد پروانه در یک ماه گذشته شناسایی شدند، گفت: ۶۷ مورد اقدام به کسب پروانه کرده اند و واحدهای فاقد پروانه سه ماه برای گرفتن پروانه فرصت دارند.
وی افزود: ۱۵۰۰ تا ۲ هزار واحد صنفی فاقد پروانه در سطح استان وجود دارند.
اصغری، مدیر کل آموزش و پرورش استان هم به موضوع پیشگیری از تقلب در کنکور اشاره کرد و گفت: تقلب تهدید در آموزش و پرورش است و این موضوع به صورت جدی مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
وی افزود: روشهای نوین افراد سودجو را شناسایی کرده ایم و نیازمند تصویب و اجرای قوانین بازدارنده و تبیین آن برای دانش آموزان هستیم.
مدیرکل آموزش و پرورش استان بر آموزش مراقبین و برگزار کنندههای کنکور تأکید کرد و گفت: استاندار سازی محیط برگزاری کنکور، نحوه نشستن دانش آموزان، نصب و استفاده از دوربینها برای پیشگیری از تقلب در کنکور ضروری است.
سردار حاجیان، فرمانده انتظامی استان نیز گفت: به تعداد جرم و تخلفات در جامعه باید اقدامات پیشگیرانه داشته باشیم.
وی افزود: قانون پذیری و مسئول سازی افراد در جامعه باید نهادینه شود.
فرمانده انتظامی استان بر لزوم ورود سیست مهای هوشمند برای پیشگیری از وقوع جرم تأکید کرد و گفت: نظارت هوشمندانه بر پیشگیری از جرائم نداریم.