رئیس ستاد کل نیروهای مسلح از تداوم مأموریتهای نیروهای مسلح در شرایط تداوم بیماری کرونا برای حداقل تا پایان سال ۹۹ خبر داد.
وی با اشاره به اینکه هم اکنون حدود ۶۵۰ بیمار در بیمارستانهای نیروهای مسلح بستری هستند و در این مدت بالغ بر ۲۰ هزار نفر در بیمارستانهای ما بستری و درمان شدند، گفت: نیروهای مسلح در بخش پژوهش نیز گامهای بلندی برداشته اند و فعالیتهای علمی و پژوهشی ما ادامه دارد و تاکنون از بین بیش از ۱۰۰ طرح ارائه شده ۱۸ طرح را تصویب و حمایت کرده ایم.
سرلشکر باقری با اعلام اینکه این طرحها در حوزههای مختلف تولید دارو و واکسن در حال اجراست و طرحهای دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله جزو طرحهای برتر در مجموعه کشور محسوب میشود،
گفت: از آنجا که فعالیتهای نیروهای مسلح تعطیل بردار نیست و شبانه روز ادامه دارد جلسه امروز پیرامون مطالب کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا بود که با تشریح وضعیت هدف ما برنامه ریزی برای تداوم مأموریتهای نیروهای مسلح در شرایط تداوم بیماری کرونا برای حداقل تا پایان سال ۹۹ است.
وی همچنین نحوه فعالیت مراکز آموزشی نیروهای مسلح و مأموریتهای مختلف دفاعی و امنیتی تمرینها و رزمایشها را از موضوعهای مورد بحث در جلسه بر شمرد و اضافه کرد: در این جلسه این فعالیتها ارزیابی و تصمیمهای لازم در این زمینه گرفته شد، هرچند تاکنون در مراکز نیروهای مسلح هیچ مورد حادی نداشته ایم و همه آموزشهای ما جریان دارد.
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح همچنین با تاکید بر اینکه به علت رعایت شیوه نامهها میزان ابتلا به کرونا در بین کارکنان نیروهای مسلح از میزان میانگین ملی پایینتر است و این روند ادامه خواهد داشت، گفت: علت اینکه میزان ابتلا در نیروهای مسلح به نسبت متوسط مبتلایان در کشور پایینتر است به دلیل رعایت شیوه نامههای بهداشتی سختگیرانه و دقیق مورد تایید وزارت بهداشت است.
آمادگی پلیس برای همکاری و تعامل همه جانبه درمقابله با شیوع ویروس کرونا
فرمانده ناجا از آمادگی کامل این نیرو برای همکاری و تعامل با دیگر دستگاهها در زمینه اقدامات مقابلهای با شیوع ویروس کرونا خبر داد و گفت: با کمک رسانههای گروهی و اطلاع رسانی به موقع میتوان از بروز مشکلات پیشگیری و مردم را برای رعایت کامل پروتکلهای بهداشتی ترغیب کرد.
سردار "حسین اشتری" ضمن تشکر از اقدامات کمیته ملی مقابله با کرونا به خصوص همکاری و تعامل دکتر "علیرضا رئیسی"؛ معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، اظهار داشت: تشکیل تیمهای تلفیقی نیروی انتظامی با نمایندگان وزارت بهداشت که بر اصناف و مراکز خرید و .. نظارت میکنند اقدام موثری در زمینه مقابله با شیوع ویروس کرونا است البته اگر تعداد همکاران وزارت بهداشت افزایش یابد این امر تقویت خواهد شد.
فرمانده ناجا با تاکید بر اینکه پلیس آمادگی دارد تا تیمهای تلفیقی این نیرو با وزارت بهداشت را افزایش دهد، افزود: این موضوع مستلزم این است که تعداد نمایندگان وزارت بهداشت در این تیمهای تلفیقی که توصیههای تخصصی خود را به مسئولان اصناف و مراکز خرید ارائه میدهند افزایش یابد تا اثربخشی دو چندانی در اجرای ماموریتهای محوله مشاهده شود.
وی با اشاره به اینکه اقلام بهداشتی احتکاری کشف شده با نظر وزارت بهداشت و دادستان توزیع میشود، افزود: با توجه به بازخورد موجود در جامعه به نظر میرسد، اقلام بهداشتی که به دست مردم میرسد به قیمت مصوب نیست اگر توصیه و تاکیدی به وزارت صمت شود که این اقلام با نرخ مصوب در اختیار مردم قرار گیرد بسیار تاثیرگذار خواهد بود.
عالیترین مقام انتظامی کشور با اشاره به اینکه نیروهای مسلح در زمینه تولید ماسک و برخی اقلام بهداشتی فعالیت دارند که این موضوع نیاز خودشان را تامین میکند و این واقعا موثر است، گفت: با توجه به اینکه پلیس به مردم تذکر میدهد تا پروتکلهای بهداشتی را رعایت و از ماسک استفاده کنند، نیاز است تا اقلام بهداشتی با قیمتهای مصوب در اختیار مردم قرار گیرد.
سردار اشتری با بیان اینکه دو موضوع انتخابات میان دورهای و کنکور را در پیش رو داریم، افزود: نیروی انتظامی آمادگی کامل برای همکاری و تعامل با دیگر دستگاهها در زمینه اقدامات مقابلهای با شیوع کرونا را دارد که با کمک رسانههای گروهی و اطلاع رسانی به موقع میتوان از بروز مشکلات پیشگیری و مردم را برای رعایت کامل شیوه نامههای بهداشتی ترغیب کرد.
نشست ویدئو کنفرانسی قرارگاه بهداشتی درمانی امام رضا (ع) با حضور سردار سرلشکر پاسدار "محمد باقری" رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، سردار "غلامرضا سلیمانی" رئیس سازمان بسیج مستضعفین، سردار سرتیپ پاسدار "علی عبداللهی" معاون هماهنگ کننده ستاد کل نیروهای مسلح، سردار سرتیپ پاسدار "ابوالفضل شکارچی" معاون فرهنگی و تبلیغات دفاعی ستاد کل نیروهای مسلح، سردار "حسین اشتری" فرمانده نیروی انتظامی، دکتر "علیرضا رئیسی" معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و همچنین روسای کمیتههای این قرارگاه برگزار شد.
دکتر علیرضا رئیسی، معاون بهداشت وزیر بهداشت
نقش مهم نیروهای مسلح در مها بیماری ویروس کرونا
دکتر علیرضا رئیسی در حاشیه جلسه قرارگاه بهداشتی درمانی امام رضا (ع) نیروهای مسلح با بیان اینکه از ابتدای شیوع ویروس کرونا در کشور یکی از نیروهایی که در کنار بخش سلامت حضور داشت وکمک فوق العادهای به بخش درمان کرد، بخش نظامی بود، گفت: از ابتدای بحران همه بیمارستانهای نیروهای مسلح که دارای سطح کیفی بالایی هستند در اختیار وزارت بهداشت، درمان و در حقیقت مردم قرار گرفت که نقش مهم و غیر قابل انکاری در کنترل بیماری داشت.
رئیسی همچنین با اشاره به نقش مهم نیروهای مسلح در پژوهش و تولیدات لوازم فردی و بهداشتی نظیر ماسک و موارد شوینده افزود: نیروهای مسلح در بحث نظارتها و رعایت شیوه نامههای بهداشتی و بهداشت محیط حرفهای نیز نقش موثری ایفا کردند و الان نیز در کنار بخش درمان هستند و درمحاسبات وزارت بهداشت قرار میگیرند.
وی با اشاره به اینکه در جلسه امروز پیرامون روند بیماری و پیشگیری آینده بحث و تبادل نظر شد و نیروهای مسلح برای ادامه حضور اعلام آمادگی کردند، گفت:در این جلسه تصمیم گرفته شد تا این عزیزان با تجهیز هرچه بیشتر خود و افزایش تختهای بیمارستانی و بحث واکسن و دارو و حوزه پیشگیری همچون گذشته در کنار ما باشند.
رئیسی همچنین با اشاره به اقدمات انجام شده برای ساخت واکسن در کشور گفت: مراحل دوم ساخت مسکن نیز طی شده است و امیدواریم بتوانیم تا مهر و آبان سال آینده واکسن را در کشور به مرحله تولید برسانیم و در دسترس قرار گیرد.
وی گفت:ولی بحث مهم و خبر خوب این است که مردم خیلی خوب شیوه نامهها را رعایت میکنند و زدن ماسک را جدی گرفته اند که این از بحث واکسن مهمتر است، چون باید حداقل تا یکسال آینده فعالیتهای خودمان را با کرونا وفق دهیم و در عین حال سلامت مردم را نیز حفظ کنیم.
معاون بهداشت وزیر بهداشت همچنین درباره داروی کرونا نیز گفت:واقعیت این است درسطح دنیا هیچ داروی موثری برای این بیماری وجود ندارد و تاثیر همه داروهای مصرفی در این خصوص ثابت نشده است.
مهمترین درمان بیماری اول پیشگیری و دوم مراقبت صحیح در بیمارستانهاست و اگر بیمارستانی نسبت به بیمارستان دیگر توفیق بیشتری در ترخیص بیماران دارد بیشتر به خاطر مراقبت بهتر و صحیحتر در بیمارستان است نه نوع دارو.