با آغاز برداشت انجیر در سطح باغات شهرستان سردشت، پیش بینی میشود امسال بیش از ۷۳۰ تن از این میوه بهشتی برداشت شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز آذربایجان غربی، مدیر جهاد کشاورزی سردشت گفت: شهرستان سردشت با توجه به شرایط مساعد آب و هوایی و اقلیم چهار فصلی که دارد مستعد پرورش و تولید انواع میوههای مختلف از جمله انجیر آن هم به صورت کاملا ارگانیک است و یکی از قطبهای تولید انجیر در سطح استان آذربایجانغربی نیز میباشد.صلاحالدین حقگویی افزود: سطح باغات انجیر در سطح شهرستان ۷۳ هکتار است که از این میزان ۵۳ هکتار به صورت دیمی و ۲۰ هکتار به صورت آبی میباشند.حقگویی تصریح کرد: در حال حاضر متوسط برداشت انجیر از باغات سردشت ۸ تا ۱۰ تن در هکتار است و ارقام مختلفی از جمله انجیر « توپی » ، « زرده » ، « شله » و « حاجی آلکا » برداشت میشود.وی بیان کرد: انجیر توپی و زرد بیشتر مصرف تازه خوری دارد و انجیر قرمز فرآوری و برای تهیه مربا استفاده میکنند که محصول برداشت شده بیشتر به شهرهای همجوار، تهران و اقلیم کردستان عراق صادر میشود.وی گفت: برداشت انجیر در سردشت از مرداد آغاز و تا آخر مهرماه ادامه مییابد و پیش بینی میشود با پایان برداشت، بیش از ۷۳۰ تن محصول برداشت شود.درخت انجیر نیمه گرمسیری است و زمستانهای ملایم همراه با بارندگیهای پراکنده و تابستانهای گرم را ترجیح میدهد.این میوه منبع خوبی از پتاسیم، منیزیم، کلسیم، فسفر و ویتامینهای A و B و C است.