برای نخستین بار در زنجان پیاز به روش نشا کاری در منطقه بزینه رود کشت و تولید شد.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری صدا و سیما مرکز زنجان ؛ رئیس جهاد کشاورزی بزینه رود گفت: در روش نشا کاری به طور میانگین در هر هکتار تولید پیاز 20 درصد افزایش می یابد.
خوئینی افزود: نخستین کشت نشایی پیازفروردین امسال در 15 هکتار از زمین های منطقه بزینه رود کشت شد که بجای پاییز برداشت آن در نیمه تابستان آغاز شد.
وی گفت: از این وسعت کشت از هر هکتار 85 تن پیاز برداشت می شود.
رئیس جهاد کشاورزی بزینه رود گفت: زودرسی ، افزایش کیفیت محصول، کاهش مصرف آب، افزایش سطح زیر کشت و استفاده همزمان از روش های نوین آبیاری در کشاورزی از مهمترین مزایای نشا کاری است.