بیش از ۵۰۰تُن انواع محصولات لبنی نیشابور روزانه به روسیه و کشورهای اوراسیا صادر میشود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، رئیس شبکه دامپزشکی نیشابور امروز گفت: شهرستان نیشابور و زبرخان با تولید روزانه 700تُن شیرخام، قطب تولید شیر در استان خراسان رضوی محسوب می شود.
علی سلیمانی افزود: واحدهای صنایع تبدیلی و غذایی در شهرستان نیشابور روزانه انواع فرآورده های لبنی شامل شیر، پنیر، ماست، دوغ، کره و شیرخشک تولید می کنند.
وی ادامه داد: از ابتدای امسال تا کنون حدود ۲۰۰تُن خامه و ۳۶۰تُن شیرخشک از یک کارخانه لبنی که دارای کد صادراتی IR سازمان دامپزشکی است به کشورهای روسیه و اوراسیا صادر شده است.
رئیس شبکه دامپزشکی نیشابور گفت:شیرخام این محصولات از گاوداری های صنعتی تامین شده و از استانداردهای بهداشتی بالاتری برخوردار است.
سلیمانی افزود: محصولات نیز پس از تولید مورد آزمایشات درخواستی کشور مقصد قرار میگیرند و در آنها همه فاکتورهای میکروبی و شیمیایی بررسی می شود.
او با بیان اینکه هم اکنون ۲۱۰خامه دیگر نیز آزمایشات آن انجام و به زودی به کشورهای اوراسیا صادر می شود ادامه داد: خواستار این هستیم تا سایر مدیران کارخانه های مواد لبنی نیشابور و زبرخان هر چه سریعتر نسبت به اخذ کد IR اقدام تا محصولات بیشتری بتوانند صادر کنند.
رئیس شبکه دامپزشکی نیشابورسلیمانی گفت: در نیشابور و زبرخان روزانه حدود ۷۰۰تُن شیر خام تولید میشود که بخشی از آن به کارخانه های لبنی سایر استانهای دیگر ارسال و بخش عمده ای نیز به محصولات لبنی تبدیل و ضمن تامین بازارهای داخل به کشورهای دیگر نیز صادر میشود.