نشست مسئولان کارگروههای مادران، همسران، دختران، خواهران شهدا و همسران آزادگان با رئیس بنیاد شهید برگزار شد.
مریم مجتهدزاده، رئیس سازمان نشر آثار و ارزشهای مشارکت زنان در دفاع مقدس ضمن تبریک انتصاب شایسته آقای اوحدی به سمت ریاست بنیاد شهید و امور ایثارگران، توضیحاتی درخصوص کارگروههای مادران، همسران، دختران، خواهران شهدا و همسران ازادگان ارائه کرد.
مجتهدزاده تصریح کرد: هدف از تشکیل کارگروهها الگوسازی، اسوه سازی و ترویج زندگی مادران، همسران، خواهران و دختران شهدا در سطح ملی و جامعه جهانی با تاکید بر ارزشهای دفاع مقدس است و میکوشد تا به تحکیم و تقویت پیوند میان نسلها در راستای نشر آثار و ارزشهای دفاع مقدس اهتمام ورزد.
رئیس سازمان نشر آثار و ارزشهای مشارکت زنان در دفاع مقدس ثبت و حفظ حماسههای جاودانه حضور و مشارکت مادران، همسران، خواهران و دختران شهدا و خانواده معظم ایثارگر در عرصههای مختلف دفاع مقدس، ارتقاء منزلت و جایگاه معنوی آنها در جامعه، ترویج و انتقال فرهنگ ایثار، مقاومت، جهاد و شهادت به سایر اقشار در ابعاد بومی، ملی، منطقهای و جهانی براساس فرامین و رهنمودهای رهبر معظم انقلاب را از جمله ماموریتهای کارگروههای خانواده شهدا در این سازمان برشمرد.
اوحدی در این نشست اظهار داشت: تنها راه عزت بخشیدن به مملکت حفظ فرهنگ ایثار و شهادت است و راه حفظ و تثبیت آن را تشکلها و کارگروهها عنوان کرد.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران خاطرنشان کرد: اگر اعتقاد داریم بنیاد شهید نهادی مقدس است باید اضافه کرد قداست بنیاد شهید به اعتبار مخاطبینش است و اگر به اعتبارجامعه مخاطب ایثارگری و ارزشهای نظام و انقلاب نبود هیچ قداستی وجود نداشت.
اوحدی با بیان اینکه یکی از سیاستهای بنیاد شهید و امور ایثارگران بها و اعتبار دادن به خانواده معظم شهدا و ایثارگران است افزود: آن چیزی که به بنیاد شهید عزت و شرف میدهد جامعه مخاطب آن است و ما باید همیشه قدردان این افراد باشیم. هر چقدر ما به این جامعه هدف که به ما اعتبار داده بیشتر بهاد بدهیم بر اعتبار ما افزوده میشود.
اوحدی در ادامه پیگیری جدی بحث مسکن و رفع موانع اشتغال فرزندان شهدا و ایثارگران را دو وظیفه اخلاقی خود معرفی کرد و تصریح کرد: تاکنون ظرفیت ۱۵ هزار مسکن در استانهای مختلف تامین شده است و تفاهنمامهای در این خصوص امضا شده است.
وی افزود: طبق مصوبه دولت، مقرر شد تا پایان دولت دوازدهم ۱۲ هزار مسکن برای خانواده ایثارگران آماده شود، بنده با توجه به شناختی که از ظرفیت خود دارم قول دادم تا پایان سال ۳۰ هزار مسکن آماده و مشکل مسکن خانواده ایثارگران را برطرف کنیم، که برابر با ۱۷ سال فعالیت بنیاد شهید در زمینه حل مشکل تامین مسکن خانواده ایثاگران است.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران ادامه داد: بحث اشتغال از مسکن پیچیدهتر است طبق بند ج ماده ۸۷ قانون برنامه ششم توسعه دولت موظف است کلیه فرزندان شهدا و جانبازان بالای ۷۰ درصد جانبازی را تا پایان برنامه ششم استخدام نماید ما هم ایستاده ایم و حتما این امر محقق خواهد شد.
اوحدی در ادامه از کارگروههای ایثارگری به عنوان پل ارتباطی بین بنیاد شهید و امور ایثارگران با جامعه ایثارگری و کل جامعه یاد کرد و افزود: اگر به این پل اعتقاد داشته باشیم، باید برای نگهداری و استفاده از آن، جبران آسیبهای وارد شده به آن و پشتیبانی از آن فکر و برنامهریزی داشته باشیم و آن را زنده، شاداب و فعال نگهداریم.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با تأکید بر اینکه تشکلها و کارگروههای ایثارگری یک پل مقاوم و قوی است که میتواند ما را از همه مسائل و مشکلات عبور دهد، تصریح کرد: اعتقاد من این است که تشکلها در حوزه رصد مسائل و مشکلات و آسیبشناسی جلوتر از ما هستند؛ زیرا یک نگاه کاملاً عمیق و جزئینگر در جامعه دارند بنابراین ارتباط دو سویه با تشکلها و نشستها حتما باید حفظ شود.
اوحدی همچنین عنوان کرد: امسال سیامین سالگرد بازگشت آزادگان به وطن و همچنین چهلمین سالگرد گرامیداشت هفته دفاع مقدس است باید چهلمین سالگرد دفاع مقدس را به عنوان اوج بالندگی نظام با همکاری بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس گرامی بداریم و برنامه ریزیهای لازم در این خصوص انجام شود.