پتروشیمی شازند در طول ۲سال گذشته بیش از ۷۰۰میلیون دلار برای کشور ارزآوری داشته که تمام آن وارد سامانه نیما شده است.
ولدخانی تصریح کرد: پتروشیمی شازند نه تنها به سه هزار واحد پایین دستی که به واحدهای در سطح خود نیز مواد اولیه می دهد و بخشی از تصفیه گاز توسط مواد تولیدی این مجموعه انجام می گیرد.
وی با اشاره به اورهال تاریخی سال گذشته این مجموعه که در عمر 27ساله پتروشیمی شازند بی مانند بود گفت: بیش از ۲هزار قطعه صنعتی با طراحی واحد پژوهش و فناوری این مجتمع و بدون حضور حتی یک کارشناس خارجی بومیسازی شد.
مدیرعامل شرکت پتروشیمی شازند با اشاره به مسئولیت های اجتماعی این واحد صنعتی بزرگ در استان مرکزی بیان کرد: سالانه بیش از هزارمیلیارد تومان از طریق پتروشیمی در استان هزینه می شود که شاید بیش از بودجه دولت برای یک استان باشد و در واقع این مجموعه نقش اساسی در اقتصاد استان ایفا می کند، همچنین یک قرارداد 100میلیارد تومانی با شرکت ماشین سازی اراک منعقد شده است و تلاش داریم به واحدهای دارای مشکل کمک کنیم.
ولد خانی با بیان اینکه این مجموعه گرید سرم و سرنگ تولید می کند گفت: کمک پنج میلیارد ریالی به بیمارستان آیتالله خوانساری اراک، توزیع تعداد قابل توجهی بستههای معیشتی در قالب رزمایش مومنانه، حمایت از اقشار کم درآمد شهرستان شازند، توزیع ماسک، دستکش و مواد ضدعفونی کننده را از دیگر از اقدامات پتروشیمی شازند در مقابله با ویروس کرونا عنوان کرد.