به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه وبویراحمد، استاندار این استان در دیدار با سفیر اتریش با اشاره به ظرفیتهای کهگیلویه وبویر احمد در بخشهای آب، منابع طبیعی، جاذبههای گردشگری، کشاورزی و گیاهان دارویی گفت: این مهم میتواند به گسترش همکاریهای اقتصادی ایران و اتریش کمک کند.
آقای کلانتری با اشاره به تحریمهای اقتصادی و ظالمانه علیه جمهوری اسلامی ایران افزود: تحریمهای ظالمانه آمریکا بر علیه منافع اقتصادی ایران در حالی است که جمهوری اسلامی ایران برای گسترش و توسعهی اقتصادی، ارتباط خود را با شرکای خارجی حفظ کرده است.
وی ادامه داد: مجموعه مدیریتی استان از ورود و جذب سرمایه گذاران اتریشی استقبال میکند.
آقای کلانتری گفت: در چارچوب اختیاراتی که دولت به نمایندگان خود در استان داده، شرایط برای فعالیت اقتصادی شرکای خارجی در این استان فراهم است.
وی به سوابق مشارکت اتاق بازرگانی ایران و اسلواکی اشاره کرد و افزود: در قالب برنامههای مشخص روابط اتاق بازرگانی استان و اتریش توسعه اقتصادی را به همراه داشته باشد.
آقای اِستفان شولتس سفیر اتریش در ایران همچنین در جمع مدیران استان به حسن سوابق میان دوکشور ایران و اتریش در طول تاریخ اشاره کرد و گفت: اتریش تنها کشور اروپایی است که در حوزههای مختلف از جمله فرهنگی در ایران فعالیت میکند.
وی افزود: در سالهای اخیر ۲۵۰ شرکت یا بنگاه اقتصادی اتریش برای سرمایه گذاری در ایران اعلام آمادگی کرده اند و این دیدار گامی در جهت گسترش مناسبات اقتصادی میان دو کشور خواهد بود.
وی ادامه داد: اعمال محاصره تجاری آمریکا بر علیه ایران، زنگ بیدار باش برای همه کشورها در جهت تقویت سازوکارهایی مناسب در روابط اقتصادی است و آنچه روشن است جمهوری اسلامی ایران با اتخاذ سیاستهای اقتصادی در برابر تحریمها مقاوم بوده است.
همچنین معاون اقتصادی استاندار به تجربه تنها سرمایه گذار خارجی در استان در بخش معدن اشاره کرد و آن را گواه همکاری مجموعه مدیریتی استان با این سرمایه گذار دانست.
صمیمی دوست تولید روزانه ۷۰۰ هزار بشکه نفت، یک و چهار دهم میلیارد فوت مکعب گاز در ماه، وجود ۸۷۰ هزار هکتار پوشش جنگلی، وجود صدها جاذبه تاریخی و طبیعی در بخش گردشگری و جریان رودخانههای خروشان را از ظرفیتهای مناسب برای سرمایه گذاران اتریشی برشمرد.
در این دیداربرخی مدیران و اساتید دانشگاهی استان درباره چگونگی بهره برداری از ظرفیتهای موجود گفتگو کردند.