استفاده از آبمیوههای طبیعی، مقاومت بدن در برابر کرونا را بالا میبرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از مشرق، جهت پیشگیری از ابتلا به انواع بیماریها بهخصوص کرونا افراد باید ایمنی بدن خود را تقویت کنند. در پی همهگیری ویروس کرونا در جهان و نگرانیهای گسترده مردم در سطح دنیا نسبت به ابتلا به این بیماری رعایت نکاتی جهت حفظ سلامتی بهعنوان راهکارهای پیشگیرانه ضرورت دارند؛ از جمله مهمترین اقدامات پیشگیرانه این است که ابتدا بهداشت فردی رعایت شود و اولین موضوع در این زمینه شستن دستها و تقویت ایمنی بدن است.
استفاده از آبمیوههای طبیعی، ایمنی بدن را تقویت میکند:
آب کلم
آب کلم سرشار از ویتامینهای متعدد، مواد معدنی، آنتیاکسیدانها و همچنین منبع ویتامین آ، ث، ب ۶، منیزیم، مس و آهن است که ایمنی بدنتان را تقویت میکند.
مصرف کلم همراه با چغندر، منبع خوبی از فولات و ویتامینها است.
آب کدو تنبل
جهت تقویت ایمنی بدنتان از آب کدو تنبل استفاده کنید؛ زیرا این آبمیوه منبع خوبی از ویتامین آ، ویتامین ب ۶، ویتامین ای و روی است.
ترکیب آب توتفرنگی و کیوی
ترکیب آب توتفرنگی و کیوی، سرشار از ویتامین ث است و جهت تقویت ایمنی بدن نقش مهمی دارد؛ مصرف این آبمیوه همراه با نعنا که منبع خوبی از فولات، ویتامین آ، منیزیم و روی است، توصیه میشود.
آبپرتقال، گریپفروت و لیمو
ترکیب آبمیوههای پرتقال، گریپفروت و لیمو منبع خوبی از ویتامین ث بهشمار میرود که جهت تقویت ایمنی بدن بسیار مهم است.
آبهویج
آبهویج، سرشار از بتاکاروتن و ویتامین آ است و مصرف آن نیز جهت تقویت ایمنی بدن توصیه میشود.
آب گوجهفرنگی
جهت تقویت ایمنی بدنتان توصیه میشود از آب گوجهفرنگی استفاده کنید؛ زیرا این ماده منبع بسیار خوبی از ویتامین ث و ویتامین آ است.