اخبار کروناي جهان
شمار مبتلایان به کرونا از مرز هفده و نیم میلیون نفر گذشت
سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد نزدیک به یازده میلیون نفر از چنگال کووید ۱۹ جان سالم به در برده اند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پايگاه رسمي سازمان جهاني بهداشت کشورهاي آمريکا، برزيل و هند همچنان در صدر بيشترين تعداد مبتلايان به ويروس کرونا هستند.
شمار مبتلایان به کرونا از مرز هفده و نیم میلیون نفر گذشت
شمار مبتلایان به کرونا از مرز هفده و نیم میلیون نفر گذشت
شمار مبتلایان به کرونا از مرز هفده و نیم میلیون نفر گذشت
شمار مبتلایان به کرونا از مرز هفده و نیم میلیون نفر گذشت
شمار مبتلایان به کرونا از مرز هفده و نیم میلیون نفر گذشت
شمار مبتلایان به کرونا از مرز هفده و نیم میلیون نفر گذشت
شمار مبتلایان به کرونا از مرز هفده و نیم میلیون نفر گذشت
شمار مبتلایان به کرونا از مرز هفده و نیم میلیون نفر گذشت
شمار مبتلایان به کرونا از مرز هفده و نیم میلیون نفر گذشت
شمار مبتلایان به کرونا از مرز هفده و نیم میلیون نفر گذشت
رئیس اجرایی دولت هنگ کنگ از تعویق انتخابات پارلمانی خبر داد
به گزارش خبرگزاری فرانسه از هنگ کنگ، کری لام رئیس اجرایی دولت هنگ هنگ روز جمعه اعلام کرد انتخابات پارلمانی به علت
شیوع کرونا به تعویق میافتد.
همچنين چین روز جمعه تصمیم هنگ کنگ را برای به تعویق انداختن انتخابات پارلمانی «ضروری و منطقی» توصیف کرد.
فیجی/ کرونا اولین قربانی خود را در فیجی گرفت
بیماری کووید ۱۹ در فیجی نیز اولین قربانی خود را گرفت با این حال مقامات این مجمع الجزایر ابراز اطمینان کردند که ویروس کرونا در فیجی تحت کنترل است.
مقامات فیجی روز چمعه از اولین مورد مرگ و میر ناشی از ویروس کرونا خبر دادند، اما تاکید کردند که این منطقه با خطر همه گیری گسترده بیماری کووید ۱۹ روبرو نیست.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از سووا، ایفریمی واکینابت وزیر بهداشت فیجی اعلام کرد اولین قربانی کووید ۱۹ در فیجی یک مرد شصت و شش ساله بود که به تازگی از هند بازگشته بود و آزمایش کرونایش نیز مثبت اعلام شده بود. این فرد برای انجام عمل جراحی قلب به هند رفته بود. به رغم همه تلاشهای پزشکان، این مرد در حالی که در بیمارستان ایزوله شده بود، جان باخت. این مرد یکی از ۹ نفری بود که اول ژوئیه امسال هنگام بازگشت از هند، قرنطینه شده بودند.
وزیر بهداشت فیجی تاکید کرد ویروس کرونا در این مجمع الجزایر شیوع پیدا نکرده و خطر همه گیری فیجی را تهدید نمیکند.
انگلیس/ جانسون از به تعویق افتادن مرحله بعدی لغو قرنطینه خبر داد
به گزارش خبرگزاری فرانسه از لندن، بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس روز جمعه اعلام کرد کشورش مرحله بعدی لغو قرنطینه را که برای روز شنبه پیش بینی شده بود به تعویق میاندازد.
در زیمبابوه ۶۰ درصداز مردم تا پایان سال به کمک غذایی نیاز دارند
نشریه فرانسوی زبان لوموند نوشت شیوع کرونا و خشکسالیهای پیاپی موجب شده است وضعیتی که با بحران جدی اقتصادی دو دهه اخیر در زیمبابوه ایجاد شده بود، وخیمتر شود.
برنامه جهانی غذا روز پنجشنبه هشدار داد به دلیل "تأثیرات خشکسالی، رکود اقتصادی و شیوع کرونا حدود ۶۰ درصد از جمعیت زیمبابوه یعنی هشت میلیون و ششصد هزار نفر تا پایان سال در وضعیت ناامنی غذایی قرار میگیرند.
این نهاد فراخوان دیگری برای بودجه ۲۵۰ میلیون دلار (۲۱۳ میلیون یورو) برای رفع نیازها در این خصوص مطرح کرد.
این نهاد وابسته به سازمان ملل متحد هشدار داد قرنطینه نیز در جای خود برای کاستن از گسترش کرونا "بسیاری از افراد را به بیکاری در مناطق شهری سوق داده است، در حالی که گرسنگی در مناطق روستایی در حال افزایش است، زیرا مهاجران بیکار به روستاهای خود باز میگردند. نیاز به کمکهای مالی حیاتی آنها عمیقاً احساس میشود. این منبع افزود: "کشاورزان نیز که سه چهارم از جمعیت زیمبابوه را تشکیل میدهند و بیشتر مواد غذایی (کشور) را تأمین میکنند به دلیل سومین برداشت متوالی تحت تأثیر خشکسالی قرار گرفتند. "
زیمبابوه، کشوری در جنوب آفریقا، ۲۰ سال گذشته با بحران فاجعه بار اقتصادی درگیر شده و در نتیجه، تورم گسترده و کمبود بسیاری از مواد غذایی اساسی در آن به وجود آمده است.
تظاهراتی برای روز جمعه توسط یک حزب مخالف برای اعتراض به فساد و بحران اقتصادی برنامه ریزی شده بود، اما دولت زیمبابوه برگزاری تظاهرات را ممنوع کرد. خشکسالی چندین ساله وضعیت را، که پیشتر به دلیل بحران بهداشتی فعلی پیچیده شده بود، تشدید کرده است.
آلمان درباره سفر به سه منطقه از اسپانیا هشدار داد
آلمان روز جمعه سه منطقه از اسپانیا را که به ویژه از کووید ۱۹ بیشترین آسیب را دیده اند، در مناطق پرخطر طبقه بندی کرد و این امر قرنطینه شدن مسافرانی که از این مناطق میآیند را در پی خواهد داشت، مگر آنکه تست کرونای آنها منفی باشد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از برلین، وزارت امور خارجه آلمان در پایگاه اینترنتی خود اعلام کرد «در حال حاضر درباره سفرهای گردشگری غیر ضروری به مناطق خودمختار آراگون، کاتالونیا و ناوار به دلیل افزایش جدید شمار مبتلایان به کرونا و تدابیر محدود کننده محلی، هشدار میدهیم».
سازمان جهانی بهداشت از کمک ۱۰ میلیون دلاری به ونزوئلا خبر داد
شاخه سازمان جهانی بهداشت در آمریکای جنوبی روز پنجشنبه اعلام کرد در پی توافق بین دولت و مخالفان در ونزوئلا، این سازمان احتمالا ۱۰ میلیون دلار را برای مبارزه با شیوع کرونا در ونزوئلا اختصاص خواهد داد.
دلسی رودریگز معاون ریاست جمهوری ونزوئلا پس از نشست با خراردو دو کاسیو مدیر بخش آمریکای جنوبی سازمان جهانی بهداشت گفت این موضوع مربوط به توافق بشردوستانهای است که در ماه ژوئن بین دولت نیکلاس مادورو رئیس جمهور ونزوئلا و مخالفان به رهبری خوآن گوایدو و تحت نظارت نروژ انجام گرفت.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از کاراکاس، مانوئلا بولیوار نماینده مخالفان در پارلمان ونزوئلا تصریح کرد این کمک نخست به ایالتهایی که کانون کووید ۱۹ به شمار میآیند مانند زولیا، آپور، بولیوار، تاچیرا و کاراکاس اختصاص داده میشود.
وی گفت با موافقت وزارت خزانه داری آمریکا که برای انتقال این کمک مالی به حساب شاخه آمریکای جنوبی سازمان جهانی بهداشت اجازه داد، آزاد سازی این مبلغ پول ممکن شده است.
در ونزوئلا که ۳۰ میلیون جمعیت دارد، شمار مبتلایان به کرونا ۱۸ هزار نفر و شمار قربانیان ۱۵۸ نفر اعلام شده است. سازمان هایی، چون دیده بان حقوق بشر این آمار را زیر سؤال برده اند و آن را کم اعتبار میدانند.
کمیته اضطراری سازمان جهانی بهداشت تشکیل جلسه میدهد
کمیته اضطراری سازمان جهانی بهداشت برای ارزیابی همه گیری کووید ۱۹ در جهان تشکیل جلسه میدهد.
شش ماه پس از آن که سازمان جهانی بهداشت به علت شیوع ویروس کرونا حالت فوق العاده بهداشتی در جهان اعلام کرد، کمیته اضطراری این سازمان روز جمعه برای چهارمین بار از آغاز همه گیری تشکیل جلسه میدهد تا تبعات و آثار شیوع ویروس کرونا در جهان را که به شکل نگران کنندهای همچنان در حال گسترش است، مورد بررسی قرار دهد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از ژنو، کمیته اضطراری سازمان جهانی بهداشت که از بیست عضو و مشاور تشکیل شده است، میتواند توصیههای جدیدی را برای مقابله با شیوع کرونا ارائه کند یا این که برخی توصیهها و پروتکلهای بهداشتی را که پیش از این به اجرا گذاشته شده است، اصلاح نماید هر چند هیچ تردیدی نیست که وضعیت فوق العاده بهداشتی در جهان همچنان حفظ خواهد شد.
ویروس کرونا تا کنون بیش از هفده میلیون نفر را در جهان آلوده کرده و جان بیش از ۶۶۰ هزار نفر را گرفته است.
فلسطین اشغالی/اوضاع وخیم اقتصادی رژیم صهیونیستی
یکی از منابع خبری صهیونیستی از بازتابهای بحران اقتصادی آمریکا به سبب شیوع کرونا بر اقتصاد رژیم صهیونیستی خبر داد و پیش بینی کرد: تولید ناخالص داخلی این رژیم به شدت وخیم و رژیم صهیونیستی در آیندهای نزدیک با بحران حقیقی اقتصادی روبرو شود.
به گزارش پایگاه اینترنتی خبری العهد لبنان، پایگاه خبری اسرائیلی «آی ۲۴ نیوز» افزود شرکتهای نفتی، هواپیمایی و خودروسازی اسرائیل در حال برآورد خسارات هستند که میلیاردها دلار ارزیابی شده است که همین نشان میدهد تولید ناخالص داخلی آن رو به وخیم شدن است.
العهد نوشت: این منبع خبری اسرائیلی تصریح کرد: صنایع فناوری برتر اسرائیل که به صورت مستقیم با آمریکا در ارتباطند، تقریبا نیمی از تولید ناخالص داخلی اسرائیل را تشکیل میدهند.ای نیوز ۲۴ پیش بینی کرد اقتصاد اسرائیل در آیندهای نزدیک با بحران روبرو خواهد شد.
این منبع خبری اسرائیلی به نقل از ایرز کوهن پژوهشگر و استاد دانشگاه رشته سیاست عمومی در دانشگاه آریل گفت: «این یک موضوع مهمی است که وضع ما در اسرائیل در حال حاضر بسیار بد است و اسرائیل با فناوری برتر آمریکا و فناوری سلیکون ارتباط تنگاتنگی دارد.»
کوهن افزود: «آمار و ارقام بیانگر هزینههای سنگین کرونا بر اقتصاد جهانی است چرا که رونق احتمالی جای تردید دارد و آمارها حیرت آور است، زیرا آلمان که بزرگترین اقتصاد اروپا را دارد فاش کرد تولیدش در سه ماهه اول سال کنونی کاهش شدیدی داشته است.»
کوهن با اشاره به بیانیه دیروز وزارت بازرگانی آمریکا گفت: «این کاهش، برآیند شیوع ویروس کرونا و تدابیر قرنطینهای است که در ماههای مارس و آوریل گذشته برقرار شد، اما با ازسرگیری جزیی فعالیتهای اقتصادی در برخی مناطق آمریکا در ماههای مه و ژوئن گذشته جبران شد».