به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، استاندار این استان در جلسه شورای اشتغال گفت: با اجرای ۳۳ طرح اشتغالزا در بخشهای مختلف کشاورزی، صنعت و خدمات زمینه اشتغال ۱۳ هزار و ۲۰۰ نفر در استان فراهم میشود.
حسین کلانتری با بیان اینکه برای اجرای این تعداد طرح در استان ۲۷ هزار میلیارد ریال اعتبار از منابع مختلف دولتی و خصوصی تامین شده است افزود: تاکنون ۲۰ درصد اعتبار اولیه این طرح ها به استان تخصیص داده شده است.
وی از بانکهای استان خواست با سرعت بخشی به جذب تسهیلات اشتغال، از برگشت این اعتبارات جلوگیری کنند.
استاندار با اشاره به اینکه ۸۵ درصد بودجههای فنی و اعتباری سال گذشته در این استان جذب و پرداخت شده است ادامه داد: مبلغ بودجه فنی و اعتباری ۸۵ میلیارد ریال بوده که ۶۷ میلیارد ریال از آن به بانکهای استان ابلاغ شده است.
وی اضافه کرد: بانکهای استان ۵۷ میلیارد ریال از این اعتبارات را پرداخت کردهاند.
کلانتری با اشاره به ضرورت شتاب بخشی به پرداخت تسهیلات کرونایی به مشاغل آسیب دیده گفت: عملکرد بانکها توسط دستگاههای متولی بررسی و بانکهای دارای پرداختی بالا تشویق و بانکهای کم کار به مراکز آنها معرفی میشوند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان هم در این جلسه با بیان اینکه تعداد زیادی از واحدها و صنوف در استان از کرونا خسارت دیده اند گفت: دولت به منظور کمک به این واحدها ۲ هزار و ۲۵۰ میلیارد ریال تسهیلات اختصاص داده است.
پروانه نیک مرام افزود: نرخ سود این تسهیلات ۱۲ درصد است و کارگران میتوانند تسهیلات ۱۲۰ تا ۱۶۰ میلیون ریالی و رانندگان نیز تسهیلات ۶۰ میلیون ریالی دریافت کنند.
وی ادامه داد: از زمان آغاز این طرح تاکنون ۲ هزار و ۹۱۱ فقره پرونده با اشتغالزایی چهار هزار و ۴۷۶ نفر به بانکهای عامل ارسال شده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد گفت: مجموع پرداختی این تسهیلات از سوی بانکهای استان ۳ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال بوده است.
خانم نیک مرام از متقاضیان طرحهای آسیب دیده از کرونا خواست هرچه سریعتر در بانکهای عامل نام نویسی کنند.
۱۴ عنوان شغلی از جمله مراکز تولید و توزیع غذاهای آماده، مراکز گردشگری، حمل و نقل عمومی، تولید و توزیع پوشاک، مراکز توزیع آجیل و خشکبار، باشگاهها و مجتمعهای ورزشی، آموزشگاههای رانندگی مشمول تسهیلات حمایتی هستند.