در نشست ستاد مدیریت بیماری کرونا که با حضور دو تن از معاونان وزارت بهداشت برگزار شد بر به کارگیری همه امکانات برای کاهش شمار مبتلایان و جان باختگان تاکید شد.
معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: مؤثرترین راه درمان این ویروس مراقبت درست از بیمار توسط نیروی انسانی برشمرد و افزود: آن چیزی که در دنیا به عنوان عامل موفقیت در مقابله با این بیماری معرفی شده، بر اساس توانمندی نیروی انسانی آن است.
دکتر جان بابایی گفت : استان مرکزی جزو بهترین استانهای کشور در مقابله با شیوع ویروس کرونا بود و با وجود شرایط نامناسب کرونایی استانهای همجوار، اجرای برنامههای کاربردی و مشارکت همگانی باعث شد که استان مرکزی در این فرآیند خوش بدرخشد.
دکتر تقوی نژاد معاون منابع توسعه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی هم به اختصاص ۷۰ میلیارد تومان استان مرکزی به منظور مقابله با این ویروس اشاره کرد و گفت: حدود یک میلیارد دلار از صندوق ذخیره ارزی کشور و با موافقت مقام معظم رهبری برداشته و تاکنون ۳۰رصد آن به دانشگاههای علوم پزشکی در استانها تخصیص داده شده است.
نماینده ولی فقیه در استان هم با تاکید بر اینکه همه همت خود را بکار بگیریم تا سریع تر این ویروس را از جامعه دور کنیم گفت: طبیعی است که در زمان شیوع این بیماری کشور متحمل تلفاتی هم می شود، اما باید سعی کنیم که نتیجه کارمان مورد رضایت باشد و روز به روز این تلفات را به حداقل برسانیم.
آیت الله دری نجف آبادی با اشاره به اینکه در زمینه تهیه دارو، ارائه تحقیقات پژوهشی و درمانی باید برنامه ریزی لازم در کشور انجام شود افزود: در زمینه مقابله با کرونا باید بین همه استان های کشور رقابت ایجاد شود و همه باید برای مقابله با آن لبیک بگویند.
وی گفت: امیدوارم با تلاشی که در جهت ریشه کن کردن این بیماری در کشور انجام می شود، علم پزشکی ایران پنجاه سال جلو بیفتد ولی اگر به توصیه های اسلام در زمینه رعایت بهداشت در محیط خانواده و جامعه بی توجهی شود، ممکن است متحمل آسیب های بسیاری شویم.
استاندار مرکزی هم با قدردانی از زحمات کادر سلامت استان مرکزی و همراهی و تعامل قرارگاه پدافند زیستی به منظور اجرای دقیق مصوبات ۵۴ جلسه ستاد برای مدیریت این بیماری گفت: خوشبختانه استان مرکزی کارنامه خوبی را در مبارزه با بیماری کووید ۱۹ داشته است.
سید علی آقازاده به کمبودهای استان مرکزی در حوزه زیرساخت های درمانی اشاره کرد و افزود: در حال حاضر سرانه تخت بیمارستانی در استان مرکزی حدود یک و 7 دهم درصد است و این استان از این حیث در مضیقه بوده و در مواقع بحران نظیر شیوع بیماری کرونا و حتی در تمام ایام سال با مشکلات و چالشهای متعددی مواجه است.
وی گفت: بهره گیری از ظرفیت بیمارستانهای خیرساز و نیز مراکز درمانی وابسته به بخش خصوصی نظیر بیمارستان سینا، آیتالله خوانساری و بیمارستان قدس توانسته است بخشی از نیاز درمانی مردم استان را تامین کند و بار بزرگی را از دوش بیمارستانهای دولتی بردارد.