جزیره کیش؛
پلمپ ۵ واحد صنفی در جزیره کیش
رئیس مرکز توسعه سلامت کیش از معرفی ۲ واحد متخلف به دادگاه و پلمپ ۵ واحد صنفی متخلف در جزیره خبر داد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز کیش، دکتر محمدرضا رضانیا، گفت: در راستای مبارزه با بیماری کرونا در تیر امسال، از 2 هزار و 532 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی بازرسی شد.
وی افزود: از این تعداد بازدید، هزار و 573 مورد مربوط به اماکن عمومی و 959 مورد مربوط به مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی بود و فعالیت این دسته از صنوف در حفظ سلامتی شهروندان تاثیر مستقیم دارد.
دکتر رضانیا افزود: یکی از وظایف اصلی واحد بهداشت محیط ارایه آموزشهای لازم به صنوف مختلف در زمینه ضدعفونی و گندزدایی محیط و لوازم مورد استفاده در محل کار افراد است و در این رابطه نیز ۲ هزار و 532 آموزش به صاحبان مشاغل عمومی ارائه شد.
وی گفت: 13مورد بازدید از مدارس، 4مورد بررسی آلودگی ناشی از فاضلاب ،25 مورد نمونه برداری از نان،35 مورد صدور صلاحیت بهداشتی ،146مورد بازدید از غرفه های آرایشی و بهداشتی و رسیدگی به 100مورد شکایات واصله به واحد بهداشت محیط کیش در تیر امسال انجام شد.
رضانیا در خصوص بررسی و سنجش مواد غذایی نیز افزود: تعداد موارد سنجش شده با تجهیزات پرتابل 383 مورد و از این تعداد 17مورد سنجش روغن، 306مورد سنجش دما، 30 مورد سنجش از نظر شوری و 30مورد از نظر ph سنجش شدند.
رئیس مرکز توسعه سلامت کیش گفت: از شاخصترین فعالیتهای واحدهای بهداشت این مرکز، اجرای طرح تشدید نظارتی در مواقع بحران و به ویژه دوران همهگیری ویروس کروناست و در این طرح واحدهای بهداشت محیط با بسیج همه امکانات از ابتدای بحران با هدف حفظ و ارتقای سطح سلامت کیشوندان و همچنین ارتقای شاخصهای بهداشتی مراکز تهیه، توزیع و فروش موادغذایی و اماکن عمومی ، را مورد نظارت قرار میدهند.