رئیس قوه قضائیه گفت: اگر قانونی وجود دارد باید بدون تبعیض اجرا شود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی در شورای عالی حفظ حقوق بیت المال گفت: معاونان محترم استانداری و معاونان وزرا این جلسات را به صورت قرارگاه کار دنبال کنند، ما میتوانیم این جلسه را همواره داشته باشیم و اگر هفتهای یک بار نشد هر ۱۵ روز یکبار جلسات را برگزار کنیم و مشکلاتی که مطرح شد در آن جا بررسی و روشن شود.
وی گفت: آقایان در جلسه مطرح کردند که ما تعارض تصمیم گیریها و برخی قوانین داریم در تبصره ماده ۳ و ماده ۱۰ هم مجری و هم ممکن است قاضی دو جور بفهمند.
حجت الاسلام و المسلمین رئیسی افزود: در تصمیمات مراجع قضایی مختلف دیوان عالی کشور، دیوان عدالت اداری و بخشهای مختلف همه نکاتی که بهعنوان نوعی از تعارضها مطرح شد و من نمیخواهم وارد آن شوم که اصلا تعارض هست یا نیست؛ اصلا نوع دغدغههایی که آقایان بهعنوان مانع مطرح کردند اینها در این قرارگاه و در این جلسات مورد بررسی قرار گیرد و برای همه آنها راهکارهایی پیدا شود یعنی مشخص بشود که در یک جا باید قانون را اصلاح کرد.
حجت الاسلام و المسلمین رئیسی گفت: در یک جا باید دستورالعملها برای مجری و دست اندرکاران صریح، روشن و شفاف و این کار دنبال شود و تعیین تکلیف این قضیه لازم است این جلسه را هم ان شاء الله سه ماه آینده برگزار میکنیم یعنی در طول این مدت آقایان کارها را آماده کنند و جلسه را سه ماه دیگر برگزار میکنیم و لیست کنیم ببینیم آنچه را که مطرح شد و راهکارهای برون رفت از شرایط و مشکلات فعلی به نتیجه رسیده است یا نه و اگر نرسیده چرا این اتفاق نیفتاده است؟ یعنی به صورت فعال دبیرخانه پیگیری کند.
وی افزود: از جمله مسائلی که در آن جلسه باید بررسی شود مسئله طرح کشوری برای اجرای احکام است، بالاخره ۲۵۰ هزار حکمی که ماده ۱۰۰ یا هر کدام از بخشها صادر کرده در استانهای مختلف باید بررسی شود چه حکم تخریب و چه حکم جریمه باید بررسی شود یعنی واکاوی صریح شود تا تکلیف این قضیه کاملا روشن شود.
حجت الاسلام و المسلمین رئیسی گفت: نکته مهم این است که اگر قانون وجود دارد باید این قانون بدون تبعیض اجرا شود، آنچه که مردم از آن گله دارند این است که قانون تبعیض آمیز اجرا میشود دو ساختمان در یک کوچه یا خیابان یا منطقه ساخته شده است، با یکی برخورد میشود و با دیگری برخورد نمیشود؟ این اتفاق جلوی چشم و قضاوت مردم است هر دو ساختمان بدون جواز ساخته شدهاند، بالاخره اجرای قانون بدون تبعیض خواست مردم است و خواست درستی است و مردم میخواهند قانون نسبت به همه بدون تبعیض اجرا شود و حرف قانونی است.