استاندار یزد: معرفی شرکتهای تعاونی در سرمایه گذاری و توسعه و رشد استان موثر است و مسئولان وظیفه دارند این واحدهای اقتصادی را به خوبی معرفی کنند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، طالبی امروز در دیدار با اعضای هیئت مدیره اتاق تعاون اظهار داشت: بسیاری از برنامههای عمرانی و اقتصادی استان نظیر برنامههای اجرایی در دهیاری از سوی تعاونیها اجرا میشود.
وی افزود: چنین فعالیتهایی تنها با حضور واحدهای تعاونی امکان پذیر بوده و تحقق آن به وسیله دولت یا بخش خصوصی امکان پذیر نیست.
استاندار با اشاره به ظرفیت بالای استان برای اجرای برنامههای تعاونی گفت: تحقق این مساله در گرو نوگرایی و ایجاد تحول در بخش تعاونی استان و همچنین گرایش به سوی علم محوری و دانش بنیان بودن امکان پذیر است.
نماینده شرکتها تعاونیهای صنایع پلاستیک استان هم در این نشست تأکید کرد: بخشنامه بازگشت ارز صادراتی واحدهای تولیدی، کمر تولیدکنندگان محصولات پلاستیکی را شکسته است.
امیرجلیلی ادامه داد: بخش نامه بانک مرکزی در این خصوص با فعالیت ما مغایرت دارد و این مساله سبب شده خرید مواد اولیه تولیدکنندگان که کاملا از داخل تهیه میشود از میزان سه هزار تن در هفته به دو هزار تن در هفته کاهش یافته و این سیر نزولی همچنان ادامه خواهد یافت.
وی برندسازی را آفت دیگر واحدهای کوچک صنایع لاستیک دانست و گفت: واحدهای کوچک به علت نداشتن توان مالی، پیرو برندها میشوند و این وابستگی در نهایت سبب از بین رفتن آنها میشود.
امیرجلیلی با اشاره به اینکه مردم تعاونیها را همردیف کمیته امداد میدانند، افزود: متاسفانه مردم بر این باورند که باید فقرا در این بخش سرمایه گذاری کنند در حالی که در کشورهای پیشرفته، ثروتمندان در بخش تعاون سرمایه گذاری میکنند.
فلاح نماینده شرکتهای تعاونی سهام عدالت استان هم در این نشست گفت: ۱۶۸ هزار نفر از مشمولان سهام عدالت در استان روش مستقیم و ۴۵۲ هزار نفر نیز روش غیرمستقیم را برای مدیریت سهام خود انتخاب کرده اند.