آمار کرونا در برخی کشورها
بهبودیافتگان کرونا در آستانه ۱۰ میلیون نفر
طبق اعلام سازمان جهانی بهداشت، شمار مبتلایان به کرونا به ۱۵ میلیون و ۹۶۱ هزار و ۹۹ نفر رسید که از این تعداد ۹ میلیون و ۷۵۷ هزار و ۱۱ نفر بهبود یافته اند.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما آمار مربوط به کرونا در برخی کشورها به شرح زیر است:
طبق اعلام سازمان جهانی بهداشت، شمار مبتلایان به کرونا به ۱۵ میلیون و ۹۶۱ هزار و ۹۹ نفر رسید که از این تعداد ۹ میلیون و ۷۵۷ هزار و ۱۱ نفر بهبود یافته اند.
تعداد مبتلایان به کرونا به مرز ۱۶ میلیون نفر نزدیک شد
پایگاه اینترنتی ورلد میترز گزارش داد تعداد مبتلایان به کرونا در جهان به ۱۵ میلیون و ۹۵۶ هزار و ۴۳۸ نفر رسیده است.
این مرکز، آمار قربانیان این ویروس را در جهان ۶۴۳ هزار و ۴۱ نفر برشمرده است.
آمریکا با ثبت ۴ میلیون و ۲۴۸ هزار و ۴۹۲ مورد مبتلا، بیشترین تعداد مبتلایان به کرونا در جهان دارد. پس از این کشور برزیل با ۲ میلیون و ۳۴۸ هزار و ۲۰۰ نفر و هند با ۱ میلیون و ۳۳۹ هزار و ۶۷ نفر در ردههای بعدی هستند.
ثبت بیش از یک هزار مورد جدید ابتلا به کرونا در اندونزی
اندونزی روز شنبه یک هزار و ۸۶۸ مورد جدید ابتلا به کرونا را در این کشور گزارش و اعلام کرد شمار کلی مبتلایان در اندونزی به ۹۷ هزار و ۲۸۶ نفر رسید.
به گزارش خبرگزاری رویترز از جاکارتا، شمار فوتیهای این بیماری نیز با ۴۹ مورد افزایش به چهار هزار و ۷۱۴ نفر رسیده است.
ثبت بیش از دو هزار مورد جدید ابتلا در فیلیپین
به دنبال آنکه وزارت بهداشت فیلیپین روز شنبه از دو هزار و ۱۹ مورد جدید ابتلا به کرونا در این کشور خبر داد شمار مبتلایان در فیلیپین به ۷۸ هزار و ۴۱۲ نفر رسید.
به گزارش خبرگزاری شین هوا از مانیل، وزارت بهداشت فیلیپین اعلام کرد با بهبود یک هزار و ۲۷۸ نفر دیگر از مبتلایان به کرونا شمار بهبودیافتگان به ۲۵ هزار و ۷۵۲ نفر رسیده است.
بنا بر اعلام این وزارتخانه، شمار فوتیها نیز با مرگ ۲۰ بیمار دیگر به یک هزار و ۸۹۷ نفر رسیده است.
تدابیر بهداشتی برای مقابله با کرونا تشدید می شود
در حالی که سازمان جهانی بهداشت برای اروپا نگران و موارد آلودگی به ویروس کرونا در آمریکا افزایش یافته است بار دیگر تدابیر بهداشتی برای مقابله به همه گیری کرونا مانند کنترل مسافران در اروپا، محدودیت برای دانشجویان خارجی در آمریکا و اجباری شدن استفاده از ماسک اجرایی میشود.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از پاریس، در آمریکا که با ۱۴۵ هزار مورد مرگ ناشی از ابتلا به کووید ۱۹ آلودهترین کشور جهان به ویروس کروناست طبق برآورد دانشگاه جانز هاپکینز جمعه بیش از ۷۰ هزار مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا و هزا ر و ۱۵۰ مورد مرگ بیشتر ثبت شده است. به این ترتیب مجموع افراد آلوده به ویروس کرونا به ۴.۱ میلیون نفر رسید.
دولت دونالد ترامپ که در بحبوحه همه گیری اعطای ویزا را متوقف کرده بود جمعه بار دیگر دانشجویان خارجی را هدف قرار داد. به این ترتیب دانشجویان خارجی که کلاس هایشان به صورت آنلاین برگزار میشود نمیتوانند وارد آمریکا شوند. به دلیل شیوع ویروس کرونا احتمال برگزاری کلاسهای آنلاین در شماری از دانشگاهها وجود دارد. آمریکا حدود یک میلیون دانشجوی خارجی دارد.
همزمان تحت فشار کاخ سفید که قصد دارد اقتصاد را فعال کند، مقامات بهداشتی قوانین جدیدی برای فراهم کردن بازگشت به کلاسهای درس دانش آموزان آمریکایی پیشنهاد کرده اند. در این کشور استفاده از ماسک اجباری هم در حال اجرایی شدن است. استفاده از ماسک از اول اوت برای همه مشتریان مک دونالد اجباری خواهد بود.
در اروپا اپیدمی تا کنون جان ۲۰۷ هزار و ۱۱۸ نفر را گرفته است و بیش از ۳ میلیون نفر نیز به ویروس کرونا آلوده شده اند.
سخنگوی شاخه اروپایی سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد ظهور دوباره کووید ۱۹ در برخی کشورها پس از لغو تدابیر فاصله گذاری اجتماعی به طور قطع عامل نگرانی است. سازمان جهانی بهداشت از کشورهای اروپایی خواست بار دیگر محدودیتها را افزایش دهند و در صورت نیاز بار دیگر همه محدودیتها را اعمال کنند.
بسیاری از کشورهای منطقه نظارت بر مسافران را تشدید کرده اند. آلمان به مسافرانی که به این کشور وارد میشوند آزمایش کرونای رایگان ارائه میدهد. فرانسه که بنابر اعلام مقامات بهداشتی شیوع ویروس در آن رو به افزایش است داشتن آزمایش کرونا برای مسافران ۱۶ کشور از جمله آمریکا و الجزایر را اجباری کرد. ژان کَستِکس نخست وزیر فرانسه از مردم این کشور خواست از سفر به کاتالونیا در شمال شرقی اسپانیا اجتناب کنند. مقامات کاتالونیا هم از جمعه شب در برابر افزایش آلودگیها تعطیلی کلوپهای شبانه را اعلام کردند.
نروژ هم بار دیگر محدودیتهایی برای سفر به اسپانیا اعمال کرده است. بلژیک جمعه رکود ناراحت کنندهای برجای گذاشت. یک دختر بچه سه ساله در پی ابتلا به کووید ۱۹ جان باخت.
بنابر اعلام مقامات بهداشتی این کشور این دختر بچه کم سنترین قربانی ویروس کرونا در این کشور است. تاکنون ۶۴ هزار و ۸۴۷ نفر در بلژیک به ویروس کرونا آلوده شده اند.
در انگلیس در حالی که استخرها و باشگاهها از شنبه بازگشایی میشوند، استفاده از ماسک در مغازهها و سوپرمارکتها اجباری شده است.
در آمریکای لاتین و کارائیل رکود چهار میلیون مورد آلودگی شکسته شد. برزیل به تنهایی هم اکنون بیش از ۲.۲ میلیون مورد ابتلا به کووید ۱۹ دارد.
مقامات سائوپائولو تصمیم گرفتند برگزاری کارناوال این شهر را تا زمانی نامعلوم به تعویق بیاندازند. ریو دو ژانیرو هم به این گزینه میاندیشد.
اوضاع در پرو بسیار غم انگیز است. سیستم بهداشت ارکیپا دومین شهر بزرگ این کشور به طور کامل اشباع شده است. افراد آلوده به ویروس کرونا در مقابل بیمارستانها در چادر یا داخل خودروی خود میخوابند به امید اینکه در بیمارستان جایی بیابند.
پاناما از لغو برگزاری جام جهانی فوتبال زنان زیر ۲۰ سال خبر داد که قرار بود اوایل سال ۲۰۲۱ برگزار شد.
بنابر اعلام صلیب سرخ، تبعات اقتصادی فاجعه بار همه گیری خطر شکل گیری موج جدید مهاجرت را پس از بازگشایی مرزها به دنبال دارد.
آمار افراد آلوده به ویروس کرونا در سراسر جهان رو به افزایش است.
در هند ۷۴۰ مورد مرگ ناشی از ابتلا به کووید ۱۹ طی ۲۴ ساعت ثبت شده است. این کشور با ۳۰ هزار مورد مرگ ناشی از آلودگی به ویروس کرونا ششمین کشور آلوده جهان به این ویروس پس از آمریکا، برزیل، انگلیس، مکزیک و ایتالیاست.
بسیاری از کشورها اعمال قرنطینه جزئی را برگزیده اند. از ده میلیون نفر از ساکنان شهر توکیو از پنجشنبه خواسته شده است در خانههای خود بمانند. در آنورس بلژیک تجمع بیش از ده نفر از شنبه ممنوع شده است.
ابتلای بیش از پنج هزار نفر دیگر در مدت ۲۴ ساعت در روسیه
روسیه روز شنبه از ابتلای پنج هزار و ۸۷۱ مورد جدید ابتلا به کرونا در این کشور و مرگ ۱۴۶ نفر دیگر در این کشور خبر داد.
به گزارش خبرگزاری رویترز از مسکو، با ابتلای بیش از پنج هزار نفر دیگر به کرونا در روسیه شمار مبتلایان در این کشور به ۸۰۶ هزار و ۷۲۰ تن افزایش یافته و شمار قربانیان ۱۳ هزار و ۱۹۲ نفر اعلام شده است. ۵۹۷ هزار و ۱۴۰ نفر از مبتلایان به این بیماری نیز بهبود یافته اند.
شیوع بیماری در کره جنوبی در حال گسترش دوباره است
در حالی که عملکرد دولت کره جنوبی در مدیریت بحران کووید ۱۹ تاکنون مثال زدنی بود، این کشور هم حالا با افزایش موارد ابتلا به ویروس کرونا رو به رو شده است.
به گزارش شبکه تلویزیونی فرانس ۲۴، طی ۲۴ ساعت ۱۱۳ مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا در این کشور ثبت شده است. این آمار از ماه مارس در این کشور بی سابقه بود.
شمار افراد مبتلا به کووید ۱۹ در این کشور به بیش از ۱۴ هزار نفر رسیده است. این کشور نگران موج دوم همه گیری است.
شمار مبتلایان قزاق از مرز ۸۰ هزار نفر فراتر رفت
قزاقستان اعلام کرد در ۲۴ ساعت گذشته یک هزار و ۷۴۰ مورد ابتلا به کرونا در این کشور به ثبت و شمار مبتلایان به ۸۰ هزار و ۲۲۶ نفر رسیده است که از این تعداد ۶۱۰ نفر جان خود را از دست داده و ۵۱ هزار و ۲۶۰ نفر نیز بهبود یافته اند.
به گزارش خبرگزاری شین هوا از نورسلطان، شهرهای آلماتی، آتریوا و نورسلطان بیشترین شمار مبتلایان را داشته اند و حدود یک هزار مورد ابتلا در این سه شهر به ثبت رسیده است.
بنا بر اعلام دانشگاه جانز هاپکینز، قزاقستان با جمعیتی بالغ بر ۱۸ میلیون نفر در میان کشورهای جهان که گرفتار کرونا شده اند در جایگاه بیست و هفتم به لحاظ شمار مبتلایان قرار دارد.
ابتلای ۴۸ نفر دیگر به کرونا در افغانستان
وزارت بهداشت افغانستان روز شنبه از ۴۸ مورد جدید ابتلا به کرونا در این کشور در ۲۴ گذشته خبر داد و اعلام کرد شمار مبتلایان به ۳۶ هزار و ۳۶ نفر رسیده است.
به گزارش خبرگزاری شین هوا از کابل، وزارت بهداشت افغانستان در بیانیهای اعلام کرد در ۲۴ ساعت گذشته ۱۹۶ مورد مشکوک ابتلا به کرونا مورد آزمایش قرار گرفته اند که از این تعداد نتیجه آزمایش ۴۸ نفر آنها در سه استان از ۳۴ استان این کشور مثبت بوده است.
بنا بر اعلام این وزارتخانه، ۲۲ نفر جان خود را بر اثر ابتلا به کرونا از دست داده اند و شمار قربانیان در این کشور به یک هزار و ۲۴۷ نفر از زمان شیوع کرونا از ماه فوریه رسیده است.
با بهبود ۲۲۰ بیمار مبتلا به کرونا در افغانستان شمار مبتلایانی که بهبود یافته اند به ۲۴ هزار و ۷۹۳ نفر رسیده است.