قرارگاه فرهنگی، راهکار هوشمندسازی اقدامات دستگاهها
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار : «قرارگاه دفاع فرهنگی» باید طراحی شود تا اقدامات دستگاههای فرهنگی در حوزه مقابله با تهدیدات، متمرکز بر یک هدف و هوشمندانه بوده و نتیجه بخش باشند.
وی افزود: دشمن بر حوزه روانی، فرهنگی دست گذاشته و در چنین شرایطی، آستانه تحمل جامعه و تاب آوری اجتماعی در معرض تهدید است، بنابراین باید تولید محتوا متناسب با تهدیدات باشد.
خوش خبر با اشاره به اهمیت پای کار آوردن ظرفیتهای استانی در حوزه پدافند غیرعامل گفت: در بدنه اجتماعی ظرفیتهای ارزشمندی همچون سازمانهای مردم نهاد وجود دارد که باید از آن بهرهمند شده و از دستاوردهای اهل قلم و پژوهش استفاده کنیم.
وی افزود: هر برنامهای قبل از اجرایی شدن، نیازمند بسترسازی و پیوست فرهنگی است، تا زمینه پذیرش آن در جامعه فراهم شود، به عنوان مثال در شرایط کنونی، استفاده از ماسک در جامعه فرهنگ سازی شده و اگر کسی در محیط عمومی از ماسک استفاده نکند، خجالت زده میشود و این نتیجه یک کار فرهنگی منسجم و هدفمند است.
خوش خبر گفت: در حوزه بهداشت و درمان باید تهدیدات بیولوژیک را شناسایی کرده آمادگی خود را برای شرایط خاص حفظ کنیم و بدانیم که اگر یک حادثه در کشور همسایه رخ داد، چه مواردی در حوزه بهداشت و درمان شهرستانهای مرزی استان را تهدید میکند.