ایجاد سامانه اطلاعات جغرافیایی در نوار ساحلی مازندران
سامانه اطلاعات جغرافیایی (GIS) نوار ساحلی و ساحل هوشمند در سراسر مازندران ایجاد میشود.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز مازندران، رئیس هیأت نجات غریق و غواصی مازندران در دیدار با استاندار استان از اجرای طرح GIS، نرم افزار وب، نرم افزار موبایل، مچ بند الکترونیک و اتاق مانیتورینگ امسال در مازندران خبر داد .
کریمیان گفت: با اجرای طرح سامانه اطلاعات جغرافیایی همه نقاط ساحلی استان از جمله نهادها، ارگان ها، هتل ها، متل ها، مجتمعهای رفاهی و تفریحی، شهرکهای خصوصی، کلوپ ها، اسکله ها، سنگچین ها، طرحهای ساماندهی دریا، پایگاههای امداد و نجات، بیمارستانها و مراکز پلیس و نیز تأسیسات ساحلی با بیش از ۲۰ هزار نقطه، برای برنامه ریزیهای موثر در حوزه ساماندهی سواحل در پنل مدیریت ثبت شده و نرم افزار موبایل با هدف ساحل هوشمند بر اساس GIS همه هدایتها و راهنماییها را به مسافران برای استفاده از مکانهای مناسب شنا، مناطق شنا ممنوع، وضعیت دریا و ... ارائه میدهد.
وی با اشاره به نحوه استقرار منجیان غریق توسط مچ بندها، با نرم افزار وب تحت کنترل افزود: مچبندها مجهز به GIS، ضبط صدا و ارسال هشدار برای بهره گیری در مواقع بحرانی بوده و با ایجاد مشکلی برای ناجیان، با ارسال هشدار از اتاق کنترل مرکزی تقاضای کمک میکند.
رئیس هیأت نجات غریق و غواصی مازندران با بیان اینکه مانیتورینگ و اتاق فرماندهی در برنامه ریزی برای ناجیان بسیار موثر و حوادث همه نوار ساحلی استان را آنلاین، رصد و گزارش میدهد گفت: اجرای این طرح موجب کاهش حضور فیزیکی ناظران در سواحل میشود.
همچنین کریمیان از صدور دستور استاندار مازندران در باره پرداخت حقوق معوقه منجیان غریق استان خبر داد.
استاندار مازندران هم در این دیدار با قدردانی از زحمات شایسته منجیان غریق در سواحل استان و فعالیتهای هیأت نجات غریق و غواصی مازندران خواست: با تلاش مضاعف و افزایش کمی و کیفی فعالیتها و برنامههای خلاق، آمار غریق در سواحل روز به روز کاهش یابد.