سطح کشت گلخانههای استان بوشهر در طی شش سال از ۹۰ به ۳۱۳ هکتار افزایش یافته است.
وی تولید محصول در خارج از فصل، کاهش هزینه تولید در مقایسه با کشت در فضای باز، استفاده بهینه از نهادههای کشاورزی همچون آب، بذر، کود، سموم، بکارگیری روش کشت هیدروپونیک، کنترل بیماریها، آفات، آلودگیهای احتمالی و اشتغالزایی را از جمله مزایای کشت گلخانهای عنوان کرد.
وی با تاکید بر بهره جستن از سد چمشیر در شهرستانهای شمالی استان بوشهر برای اجرای طرحهای گلخانهای گفت: این سد ظرفیتی افزون بر ۶۰ میلیون متر مکعب آب دارد که میتوان با استفاده از این ظرفیت ۶ هزار هکتار اراضی گلخانهای در شهرستانهای دیلم و گناوه ایجاد کرد.
منوچهری به گردش مالی فروش گوجه فرنگی خارج از فصل استان بوشهر در سال قبل پرداخت و ادامه داد: سال قبل از محل فروش گوجه فرنگی به قیمت هر کیلوگرم ۲۵۰۰ تومان ۱۵۰۰ میلیارد تومان گردش مالی ایجاد شد.
وی، با اشاره به وجود ۷۰۰ کیلومتر نوار ساحلی استان بوشهر افزود: با اجرای طرح آب شیرینکن میتوان طرح کشت گلخانهای را در نوار ساحلی استان بوشهر توسعه و گسترش داد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر اضافه کرد: از سال ۹۲ تا کنون هفت هزار و ۶۸۷ میلیارد ریال اعتبار از سوی بخش خصوصی در بخش گلخانههای این استان سرمایه گذاری شده است. همچنین برنامه سال جاری برای توسعه گلخانهها ۱۵۰ هکتار است که انتظار میرود با تامین اعتبار لازم زمینه اجرای این فضاها در استان فراهم شود.
منوچهری گفت: با توجه به اقلیم مناسب و قابلیت استان بوشهر بویژه زمینهای وسیع ساحلی که با استفاده از آبشیرین کنها و شیرین سازی آب دریا امکان تولید محصول گلخانهای در استان فراهم میشود.