نشست کارگروه ارتقاء نظام سلامت اداری
مقابله با فساد نیازمند اراده همه دستگاههای مربوطه است
رئیس مرکز مدیریت امور حقوقی وزارت کشور: باید با اصلاح فرایندها و تقویت سامانههای شفافیت، به تقویت نظام سلامت اداری در کشور کمک کنیم.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، علی طالبی در نشست امروز که با حضور جواد ناصریان معاون توسعه مدیریت و منابع، جمالی نژاد معاون عمران، توسعه امور شهری و روستایی وزارت کشور و ابراهیم شوشتری، مشاور وزیر و رئیس مرکز حراست در محل وزارت کشور برگزار شد، با تاکید بر اینکه مقابله با فساد و ارتقاء سلامت نظام اداری نیاز امروز کشور است؛ گفت: در امر مبارزه با فساد و ارتقاء سلامت نظام اداری، میزهای خدمت در شهرداریها و سامانههای شفاف سازی ایجاد شده که باید از این ظرفیت بهترین استفاده را برای خدمات دهی به شهروندان و کاهش فساد داشته باشیم.
طالبی اظهار کرد: باید گلوگاههای اصلی فساد در سازمانها شناسایی شود و متناسب با شناخت این گلوگاهها اقدام و عمل صورت گیرد.
رئیس مرکز مدیریت عملکرد وزارت کشور با اشاره به اینکه امروز در اثر اهمال کاریهای صورت گرفته شاهد بروز و ظهور فساد هستیم؛ گفت: در بازرسی از شهرستانها از نزدیک نظاره گر این بودیم که بسیاری از مجوزها با اینکه برای اهداف فرهنگی، ورزشی و خدمات رسانی گرفته شده بود، اما بخش اعظم این مجموعهها برای اهداف تجاری ساخته شده است.
طالبی تصریح کرد: مرکز بازرسی و نهادهای اصلی مقابله با فساد باید در این فضا وارد شوند و اجازه تخطی و تخلف از قانون را ندهند.
وی همچنین گفت: یکی از زمینههای فساد در محدودههای خارج از شهرها و در زمینهای کشاورزی صورت میگیرد که باید در این خصوص هم تدابیر و اقدامات لازم پیش بینی شود.
طالبی با بیان اینکه برای ارتقاء سلامت اداری باید فاصلهای معنادار میان خدمات گیرنده و خدمات دهنده ایجاد شود، یادآور شد: نقش و کارکرد اصلی سامانههای شفاف سازی در این فضا معنی و مفهوم پیدا میکند.
رئیس مرکز مدیریت عملکرد وزارت کشور در بخش دیگری به ضرورت همیاری و هماهنگی همه عوامل دخیل در مبارزه با فساد اشاره کرد و گفت: کار مقابله با فساد با اقدام یک نهاد به نتیجه مشخص و قابل قبول نمیرسد.
وی با بیان اینکه فساد باید به صورت هماهنگ و اقدام مشترک همه عوامل درگیر، ریشه کن شود گفت: برای رسیدن به این مقصود باید ضمن شناسایی ریشههای فساد به سمت اصلاح فرایندها و سامانه سازیهای درست و هدفمند حرکت کنیم.
ناصریان، معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت کشور
راهکار مبارزه با فساد در شناسایی دقیق و اقدام هماهنگ همه بخش هاست
جواد ناصریان در نشست امروز کارگروه ارتقاء سلامت نظام اداری که در محل وزارت کشور با حضور جمالی نژاد معاون عمران، توسعه امور شهری و روستایی، علی طالبی رئیس مرکز مدیریت عمکلرد، بازرسی و امور حقوقی، ابراهیم شوشتری مشاور وزیر و رئیس مرکز حراست وزارت کشور برگزار شد؛ با تاکید بر اینکه ارتقاء سلامت نظام اداری در کشور، اولویت اصلی کشور است؛ گفت: باید با شفاف سازی و الکترونیکی کردن فرآیندها، فساد را در سازمان ها و به خصوص شهرداری ها که مستقیم با مردم در ارتباط هستند؛ کاهش دهیم.
معاون وزیر کشور با بیان اینکه در امر مبارزه با فساد باید سیستمی و هماهنگ عمل کنیم، گفت: تبیین فراوانی تخلف ها امر بسیار مهمی است و باید بیشترین تمرکز را در این حوزه داشته باشیم.
وی اضافه کرد: باید با کار حرفه ای و تخصصی بیشترین مراکز و حوزه های فساد را مشخص کنیم و بدانیم که فساد در چه بخش هایی بیشتر نمود پیدا می کند.
ناصریان در این خصوص یادآور شد: وقتی مشخص شود که فساد در چه بخشی بیشتر صورت می گیرد ، بهتر می توانیم برنامه ریزی و اقدام کنیم.
معاون وزیر کشور در پایان با تاکید بر اینکه باید با هم افزایی، به صورت جدی با فساد در کشور مقابله کنیم، گفت: هر کدام از بخش های شهرداری ها که اقدامات خوب و اثرگذاری در حوزه مبارزه با فساد داشته اند، باید الگوبرداری و از تجربه این مجموعه ها در سایر بخش ها استفاده لازم شود.