مدیرعامل صندوق بازنشستگی فولاد از آغاز پرداخت معوقات بازنشستگان صندوق در ماه جدید خبر داد.
مدیر عامل صندوق بازنشستگی فولاد گفت: یکی دیگر از برنامههای صندوق فولاد، متناسب سازی حقوق بازنشستگان صندوق فولاد است که باید مجوزهای لازم دریافت و منابع مالی آن تأمین شود که بعد از پرداخت معوقهها انجام خواهیم داد.
برای اجرای متناسب سازی حقوق بازنشستگان، ۴۰۰ میلیارد تومان در سال نیاز است که اگر اجرا شود براساس سابقه بیمه بازنشستگان صندوق به حقوق شان افزوده میشود و رقم این افزایش حدود ۴۰۰ هزار تومان یا بیشتر است.
مدیر عامل صندوق بازنشستگی فولاد با اشاره به اینکه باید بخشی از سهام را که در وثیقه است، آزاد کنیم، گفت: یکی دیگر موضوعهای مهم صندوق بازنشستگی، توسعه طرحهای مختلف است، این کار علاوه بر ایجاد درآمد، سودآوری نیز دارد. یکی از طرحهای مهم، شرکت سنگ آهن مرکزی است که تا پایان شهریور با حضور رئیس جمهور قرار است افتتاح شود. در این طرح ۲ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری کردیم و راهاندازی این پروژه برای ۴۰۰ نفر ایجاد اشتغال میکند و ارزش افزوده زیادی برای صندوق خواهد داشت.
وی با بیان اینکه یکی از اقدامات صندوق در ماههای اخیر، بهینه سازی سبد دارایی شرکتهای صندوق است، افزود: بخشی از هزینههای صندوقهای بیمهای با حق بیمه تأمین میشود، اما صندوق بازنشستگی فولاد ۵ هزار بیمه شده دارد و در مقابل ۸۷ هزار نفر مستمری بگیر از این صندوق هستند. امیدواریم از بخشهای مختلف به غیر دریافت رد دیون، مانند افزایش بازدهی سرمایه گذاریها، هزینههای مربوطه را تأمین کنیم.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی فولاد بیان کرد: ۵۵ درصد سهام شرکت دخانیات برای صندوق بازنشستگی فولاد است. بورسی کردن شرکتهای مدیریتی نیز مهم است، بورسی شدن آنها تأثیر زیادی خواهد داشت، شرکتهایی مانند ذغال سنگ کرمان، سنگ آهن دخانیات و... را باید وارد بورس کنیم.
وی افزود:برخی شرکتهای ما آمادگی ورود به بورس را دارند و اقدامات اولیه آن در شرکت سنگ آهن مرکزی انجام شده است و امیدواریم تا ماههای آینده شرکت سرمایه گذاری صندوق فولاد را وارد بورس کنیم.
مسرور افزود: سهم بازار دخانیات کاهش پیدا کرده است، به همین دلیل قصد داریم شرکت دخانیات را وارد بورس کنیم، با این کار علاوه بر ایجاد شفافیت، مشکلات کمبود منابع مالی این شرکت تأمین خواهد شد که تا سال آینده وارد بورس میشود.
مسرور درباره مشکلات بیمه درمان بازنشستگان ذوب آهن هم گفت: اختلاف نظرهایی در این خصوص وجود داشت که تا پایان سال ۹۸ حل شده بود. اختلافاتی وجود داشت که هزینههای درمانی این بازنشستگان را صندوق بازنشستگی فولاد دهد یا خیر، چرا که جزء وظایف صندوق بازنشستگی فولاد تعریف نشده بود.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی فولاد با اشاره به اینکه یکی از موضوعهای مهم بحث رفاهی بازنشستگان است، افزود: تفاهم نامهای با صندوق کارآفرینی امید داشتیم، تخصیص وام و تسهیلات به بازنشستگان در حال انجام است، همچنین تفاهم نامهای با معاونت وزارت کار داریم تا بازنشستگان صندوق بازنشستگی فولاد از امکانات وزارت کار استفاده کنند و اعطای وام خرید خودرو به بازنشستگان انجام شده است.
وی گفت: در حال حاضر قراردادی با شرکتهای خارجی مانند چین در حوزههای معدنی و فولاد نداریم. اگر قرارداد ایران با چین بسته شود، در این حوزه نیز ممکن است با چین همکاری کنیم، یکی از اقدامات ما این است که از خام فروشی به سمت تولید محصولی که ارزش افزوده بیشتری دارد برویم و خام فروشی را کنار بگذاریم.