شارژِ مالیِ «دانش بنیانها» برای جبرانِ خسارتهای کرونایی
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری:۴۵۰میلیارد تومان اعتبار از محل صندوق نوآوری به شرکتهای دانش بنیانی که از کرونا خسارت دیده بودند اختصاص یافت.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در بازدید از نمایشگاه دستاوردهای مراکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه آزاد اصفهان با اشاره به اینکه بخشی از این اعتبار به شرکتها پرداخت شده گفت:تا یکی دو ماه آینده مابقی خسارت نیز پرداخت میشود.
سورنا ستاری از روند رو به رشد شرکتها در ساخت تجهیزات و ملزومات مورد نیاز پیشگیری و مقابله با بیماری کرونا ابراز رضایت کرد و افزود: ساخت کیت شناسایی کووید ۱۹، محفظه استریل uv و محفظه اتوماتیک استریل دست از جمله این موفقیتها بوده است.
سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری امروز از ۴۵ دستاورد دانش بنیان منتخب دانشگاههای آزاد اصفهان مانند تولید سنگهای مصنوعی از ضایعات سنگ، تولید افت کشهای مختلف بازدید کرد.
بازدید از طرح تولید و تکثیر بز سانن مرکز پژوهشکده رویان از دیگر برنامههای معاون علمی و فناوری رییس جمهور بود. به گفته مهدی حاجیان جانشین رییس پژوهشکده زیست فناوری رویان تا کنون حدود ۱۰۰۰ راس بز سانن با ویژگی گوشتی و شیرده در این مرکز تکثیر شده است.
افتتاح ساختمان بازسازی شده غدیر
با حضور معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری ساختمان بازسازی شده غدیر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با ۳۳۵۰متر مربع زیربنا و با هزینه ۳ میلیارد تومان افتتاح شد،این ساختمان برای استقرار واحدهای اداری شرکتهای فناور احداث شده است.
در این مرکز ۳۵واحد فناور در زمینه فروش و بازرگانی محصولات مختلف مستقر هستند.
افتتاح مجتمع آزمایشگاهی شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان
با حضور معاون علمی و فناوری رییس جمهور، مرحله دوم مجتمع کارگاهی و آزمایشگاهی شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان هم به بهره برداری رسید.
این مجتمع کارگاهی و آزمایشگاهی با زیربنای سه هزار متر مربع محل استقرار آزمایشی تولیدی و تجاری شرکتهای فناور شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان است. سورنا ستاری از تعدادی کارگاههای این مجتمع از جمله نمایشگاه محصولات فناورانه و دانش بنیان با محوریت "جهش تولید" بازدید کرد و عملیات احداث پارک ۲۰ هکتاری تجهیزات پزشکی و سلامت با مشارکت بخش خصوصی نیز آغاز شد.
آغاز ساخت نخستین پارک فناوری خصوصی
در سفر معاون رییس جمهور به اصفهان، عملیات اجرایی ساخت اولین پارک فناوری خصوصی با عنوان پارک تجهیزات پزشکی در شهرک علمی و تحقیقاتی آغاز شد. رئیس شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان با اشاره به اینکه احداث این پارک نخستین بار با مشارکت بخش خصوصی صورت گرفته افزود: پیش بینی میشود این پارک در مدت ۱۸ ماه با اعتبار اولیه ۱۲۰میلیارد تومان افتتاح شود.
جعفر قیصری با اشاره به اینکه بخش خصوصی در زمینه زیرساختها بیشتر فعالیت میکند افزود: شرکتهایی که در این پارک مستقر میشود در زمینه تولید تجهیزات پزشکی فعالیت میکنند. وی با اشاره به اینکه ۲۳ هزار هکتار از اراضی شهرک برای احداث این پارک در نظر گرفته شده افزود:۱۵۰پلاک در این پارک ایجاد میشود و به شرکتها اختصاص خواهد یافت.
پیش بینی فروش دو برابری محصولات شرکتهای دانش بنیان معاون علمی و فناوری رییس جمهور در سفر به اصفهان در نشست اقتصاد دانش بنیان و جهش تولید شرکت کرد و در این نشست با بیان اینکه تا پارسال ۴ هزار شرکت دانش بنیان در کشور داشتیم که هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال فروش داشتند گفت: امسال ۵ هزار و ۳۰۰ شرکت داریم که این تعداد تا پایان سال به ۶ هزار شرکت میرسد و پیش بینی میشود، فروش آنها نیز دو برابر خواهد شد.
سورنا ستاری با اشاره به اینکه شرکتها در کشور بشدت توسعه یافته و بزرگتر خواهند شد افزود: درصدد ایجاد ساختاری جدید برای برای حمایت از این شرکتها هستیم. وی با بیان اینکه درصدد رفع موانع کسب و کار نیز هستیم افزود: در شهر اصفهان فضای زیادی برای توسعه کسب و کار نداریم، ولی طرحهای محوری استان از جمله مشکل آب بعنوان طرح کلان از اولویت هاست.
ارزش بورسی شرکتهای دانش بنیان
معاون علمی و فناوری رییس جمهور به عنوان آخرین برنامه سفرش به اصفهان در نشست خبری با اصحاب رسانه شرکت و به ارزش بورسی شرکت های دانش بنیان اشاره کرد ، سورنا ستاری با بیان اینکه در حال حاضر ۳۵ شرکت در بورس حضور دارند، گفت: سهام شرکتهای دانش بنیان در بازار بورس ۱۸۰ هزار میلیارد تومان ارزش دارد.
وی افزود: ۲۵ شرکت دانش بنیان دیگر نیز در نوبت وارد شدن به بورس قرار دارند.
ستاری با بیان اینکه صندوقهای فناوری استانی در حال توسعه است، گفت: استان اصفهان در این زمینه پیشتاز است و نزدیک به ۴۲۰ میلیارد ریال سرمایه ثبت شده دارد که در کمتر استانی این میزان سرمایه محقق شده است.
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری به تولید برخی داروهای موثر در بهبودی بیماری کرونا اشاره کرد و گفت: جایگاه ایران اسلامی در حوزه بیوتکنولوژی در منطقه بینظیر است و در بسیاری از رشتههای مهندسی و علوم پایه در رتبههای تک رقمی جهان قرار داریم.