تعداد بیماران سرپایی و بستری مبتلا به بیماری کووید۱۹ در خراسان رضوی همچنان رو به افزایش است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در ایام موج دوم بحران کرونا با
بدیعی ادامه داد: در موج نخست بیشترین آمار بستریهای روزانه بر اثر کرونا در مشهد 600نفر بود که با همکاری مردم با خادمان حوزه سلامت این روند تا نیمه اول خرداد ماه روز به روز کاهش یافت اما از نیمه دوم خرداد امسال با موج دوم بحران کرونا رو به رو شدیم.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت:در پنج ماه گذشته بخش زیادی از کادر درمانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد به کرونا مبتلا شدهاند که بیشتر آنان بهبود یافتهاند اما مشکل دیگر خستگی نیروها و فشردگی بالای کار آنها در ماه های گذشته است که نیازمند همکاری مردم در رعایت پروتکلهای بهداشتی است.
بدیعی با بیان این که مردم با مشاهده علائم مشکوک قبل از هر اقدامی با سامانه191 برای مشاوره و راهنمایی تماس بگیرند،افزود:هم اکنون 29مرکز خدمات جامع سلامت و 100درمانگاه در سطح یک و 18کلینیک تخصصی با امکانات آزمایشگاهی و تصویربرداری در سطح2 به افراد با علائم مشکوک به کرونا خدمت میدهند و بیماران در صورت نیاز به بیمارستانهای اختصاصی ویژه کرونا اعزام خواهند شد.
وی ادامه داد: شهروندانی که مشکوک به بیماری کرونا هستند از مراجعه مستقیم به بیمارستانهای مرجع اجتناب کنند و تنها زمانی که دچار تنگی نفس و یا فشار شدید قفسه سینه هستند میتوانند به طور مستقیم به بیمارستانهای ویژه کرونا مراجعه کنند.