خراسان جنوبی
ارسال ۸۰ درصد گوشت شترمرغ به خارج از استان
حدود ۸۰ درصد گوشت شتر مرغ تولید شده در خراسان جنوبی به خارج از استان ارسال می شود.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیمای مرکز خراسان جنوبی، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی
با اشاره به این که در ۳ ماه نخست امسال حدود ۲۳۴ تن گوشت شتر مرغ در استان تولید شده است ، گفت: حدود ۲۰ درصد از گوشت شتر مرغ استان به مصرف داخلی میرسد.
محمود اشرفی گل افزود: درآمد استان از ارسال گوشت شتر مرغ به خارج از استان سالانه به حدود ۶۰۰ میلیارد ریال میرسد.
وی گفت: بیشترین تولید گوشت شتر مرغ استان به شهرستان قاین اختصاص دارد.
هم اکنون ۱۵۵ واحد پرورش شتر مرغ در استان فعال است.
گوشت شترمرغ منبع غنی ویتامینهای گروه B به خصوص ویتامین B۶ و B۱۲ است که میزان ویتامین B۶ در گوشت شترمرغ حدود ۱۰ بار بیشتر از گوشتهای دیگر مانند گوشت مرغ است.