مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: ۲۴۰پرستار، کمک پرستار و نیروی خدمه شرکتی به کمک کادر درمان کروناییها میآیند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، دکتر امیررضا صالحمقدم اظهار کرد:از این تعداد 50درصد بهکارگیری شدند و
او ادامه داد: طبق مصوبه اخیر کمیته مراقبت و درمان معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد، بیمارستان قائم(ع) بخشهای اورژانس و بستری را تا ظرفیت 150تخت و بخش ICU را تا ظرفیت 30تخت به بیماران کرونایی اختصاص داده است و پرسنل بهکارگیری شده این مرکز درمانی در بیمارستان امام رضا(ع) طی 72ساعت آینده به محل کار خود باز میگردند.
وی افزود: قرار است 240پرستار، کمک پرستار و نیروی خدمه شرکتی در قالب قرار داد 89روزه جذب و به کمک کادر درمان کروناییها بیایند که از این تعداد 50درصد بهکارگیری شدند و مابقی تا پایان هفته جاری بهکارگیری میشوند.
مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه از ظرفیت پرسنل و بخشهای بیمارستانهای غیردولتی، خصوصی و خیریهای در ایام موج دوم بحران کرونا بنا به میزان نیاز استفاده میشود خاطرنشان کرد: در موج اول بحران کرونا شاهد همکاری بسیار خوب مراکز درمانی غیردولتی، خصوصی و خیریهای بودیم و جمع قابل توجهی از کسانی که با ما همکاری داشتند پرستاران و کمکپرستاران این بیمارستانها بودند.
دکتر صالحمقدم اضافه کرد: در موج دوم این بحران درخواست خود را در دو حوزه تخصیص بخشهای درمانی و نیروی انسانی دادهایم و به طور قطع در صورت نیاز همچون موج نخست بحران کرونا همکاری شایسته مراکز درمانی غیردانشگاهی را شاهد خواهیم بود.
وی بیان کرد: طرح خدمات در منزل پرستاران با همکاری بخش خصوصی ساماندهی و فعال شده و در قالب این طرح 70پرستار از بیماران نیازمند به مراقبت در منزل که نیاز به بستری نداشتند، با تعرفه دولتی مراقبت می کنند.
مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد از فعال شدن نقاهتگاههای بالینی خبر داد و گفت: با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی مشهد و سازمان بسیج جامعه پزشکی نقاهتگاههای بالینی فعال میشود و در حال حاضر یک نقاهتگاه با ظرفیت 200تخت فعال شده و بیش از 50نیروی خدماتی و کادر درمان در این نقاهتگاه مستقر شدهاند که از این میزان 20نفر از آنان پرستار هستند.