اجرای برنامه
اصلاح الگوی تغذیه زنان روستایی و عشایرفارس
برنامه بهبود تغذیه با هدف اصلاح الگوی غذایی زنان روستایی و عشایری با محوریت زنان در فارس، همگام با کشور برای سومین سال متوالی در حال اجراست.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما،مرکز فارس، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز،گفت: برای تحقق اهداف توسعه پایدار با عنوان «
پایان دادن به گرسنگی، دستیابی به امنیت غذایی و تغذیه بهتر و ترویج کشاورزی پایدار» برنامه
بهبود تغذیه با هدف اصلاح الگوی غذایی زنان روستایی و عشایری با محوریت زنان در استان فارس، همگام با کشور برای
سومین سال متوالی در حال اجراست.
دکتر عبدالرسول همتی گفت: این برنامه با
انعقاد تفاهم نامه مشترک و همکاری دانشگاه علوم پزشکی شیراز و سازمان جهاد کشاورزی فارس با استفاده از توانمندیهای طرفین به اجرا در آمده است.
او هدف نهایی این طرح را تولید محصولات غذایی سالم و افزایش دسترسی فیزیکی و سرانه مصرف سبزی و بهبود امنیت غذایی خانوارها عنوان کرد.
دکتر همتی در ادامه با اشاره به نقش مهم سبزیها در سبد غذایی خانوارها، گفت: سرانه مصرف این گروه غذایی در خانوارهای شهری و روستایی پایینتر از مقدار توصیه شده است و این در حالی است که نقش آن در تامین ذخایر بدن از نظر ریزمغذیها و پیشگیری از بیماریهای غیرواگیر از جمله چاقی، بیماریهای قلبی و دیگر بیماریها به اثبات رسیده است.
معاون بهداشت دانشگاه از همه افراد جامعه خواست به مصرف روزانه سبزی به صورت خام یا پخته در برنامه غذایی خود توجه داشته یاشند.او تاکید کرد: با توجه به همه گیری
بیماری کرونا و لزوم تقویت سیستم ایمنی برای پیشگیری و درمان این بیماری، مصرف سبزیها در این شرایط بسیار حایز اهمیت است.
- دکتر همتی اضافه کرد:پارسال۱۳۸ باغچه خانگی در روستاهای استان فارس ایجاد شده است و بیش از ۳ هزار و ۵۰۰ بانوی ساکن مناطق روستایی در زمینه تغذیه سالم و رهنمودهای غذایی و ایجاد باغچههای خانگی آموزش دیده اند.