آمار کرونا در جهان
قربانیان کرونا درجهان بیش از ۶۰۴ هزار نفر
کرونا از آغاز تاکنون جان بیش از ۶۰۰ هزار نفر را در جهان گرفته ، این همه گیری بیش از ۲۰۰ هزار کشته در اروپا و ۱۶۰ هزار کشته در آمریکای لاتین برجا گذاشته است.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما. تاکنون در جهان ۱۴ میلیون و ۴۲۵ هزار و ۸۶۵ نفر به ویروس کرونا مبتلاشده که از این تعداد ۶۰۴ هزار و ۹۱۷ نفر جان باخته و ۸ میلیون و ۶۱۲ هزار و ۱۹۲ نفر نیز بهبود یافته اند.
ساکنان ملبورن ملزم به استفاده از ماسک شدند
همزمان با افزایش شمار مبتلایان به کرونا در ایالت ویکتوریای استرالیا، ساکنان شهر ملبورن، مرکز این ایالت، ملزم به استفاده از ماسک به هنگام ترک خانه هایشان شدند.
به گزارش خبرگزاری رویترز، این تصمیم به دنبال آن گرفته شده است که ایالت ویکتوریا به عنوان دومین ایالت پرجمعیت استرالیا روز یکشنبه دومین هفته را با افزایش سه رقمی شمار جدید مبتلایان به کرونا پشت سرگذاشت.
این ایالت که نزدیک به پنج میلیون نفر شهروند آن نهم ژوئیه برای مقابله با کرونا به مدت شش هفته با محدودیتهایی مواجه شدند روز یکشنبه ۳۶۳ مورد جدید ابتلا به کرونا را گزارش کرد.
نزدیک به ۱۱ هزار و ۸۰۰ نفر در استرالیا به کرونا مبتلا شده اند و روند سریع ابتلا در ایالت ویکتوریا مقامات این ایالت را بر آن داشته است تا قوانین مربوط به رعایت فاصله اجتماعی را تشدید کنند.
در همین حال روز یکشنبه از مرگ سه بیمار مبتلا به کووید - ۱۹ در ایالت ویکتوریا خبر داده شد و شمار قربانیان در ایالت به ۳۸ نفر و در استرالیا به ۱۲۱ نفر رسید.
نداشتن ماسک میتواند تا ۲۰۰ دلار استرالیا جریمه داشته باشند. اندروز اعلام کرد استفاده از روسری و دستمال سر هم به عنوان ماسک مادامی که این ایالت نتواند جوابگوی تقاضای ماسک باشد مجاز خواهد بود.
افزایش آمار مبتلایان به کرونا در جمهوری قرقیزستان
وزارت حفاظت سلامت قرقیزستان اعلام کرد: روزانه بیش از ۱۵۰۰ نفر در این کشور به ویروس کرونا مبتلا میشوند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از آلماتی، این بالاترین آمار روزانه ابتلا به ویروس کرونا در حوزه کشورهای آسیای مرکزی است.
جمهوری قرقیزستان حدود پنج میلیون نفر جمعیت دارد.
افزایش مبتلایان به کرونا در جمهوری چک به ۱۳ هزار و ۸۸۵ نفر
وزارت بهداشت جمهوری چک روز یکشنبه اعلام کرد ۱۱۳ مورد جدید ابتلا به کووید - ۱۹ در کشور گزارش شده است که به این ترتیب شمار کلی مبتلایان از آغاز ماه مارس تاکنون به ۱۳ هزار و ۸۸۵ نفر افزایش یافت.
به گزارش خبرگزاری رویترز از پراگ، وزارت بهداشت جمهوری چک همچنین اعلام کرد ۳۵۸ نفر هم تاکنون بر اثر ابتلا به کرونا در این کشور جان خود را از دست داده اند.
افزایش شمار مبتلایان به کرونا در شیلی به ۳۲۸ هزار و ۸۴۶ نفر
وزارت بهداشت شیلی اعلام کرد دو هزار و ۱۸۵ مورد جدید ابتلا به کووید - ۱۹ در این کشور گزارش شده است که به این ترتیب شمار کلی مبتلایان به ۳۲۸ هزار و ۸۴۶ نفر افزایش یافت.
به گزارش خبرگزاری شین هوا از سانتیاگو، وزارت بهداشت شیلی همچنین اعلام کرد در ۲۴ ساعت گذشته ۹۸ نفر دیگر از مبتلایان به کووید - ۱۹ نیز در کشور جان باختند که با این آمار جدید، شمار قربانیان به هشت هزار و ۴۴۵ نفر رسید.
این وزارتخانه اعلام کرد یک هزار و ۷۹۲ نفر از مبتلایان نیز تحت مراقبتهای ویژه قرار دارند که حال ۳۰۱ نفر آنها وخیم است.
شمار قربانیان کرونا در جهان به بیش از ۶۰۰ هزار نفر رسید
به گزارش خبرگزاری فرانسه از پاریس، طبق آمار رسمی تاکنون در مجموع 600 هزار و 523 نفر بر اثر ابتلا به کووید 19 جان خود را از دست داده اند. 14 میلیون و 233 هزار و 355 نفر در سراسر جهان به ویروس کرونا آلوده شده اند. تنها در اروپا 205 65 نفر قربانی کرونا شدند.
همه گیری به سرعت در آمریکای لاتین گسترش می یابد . شمار قربانیان کرونا در این منطقه به 160 هزار و 726 نفر رسیده است که 17 هزار و 540 مورد آن مربوط به یک هفته گذشته است.
آمریکا با 140 هزار و 103 مورد مرگ ناشی از کرونا بیش از همه کشورهای جهان تحت تاثیر همه گیری قرار گرفته است. برزیل با 78هزار و 772 مورد مرگ ، انگلیس با 45 هزار و 273 مورد ، مکزیک با 38 هزار و 888 مورد و ایتالیا با 35 هزار و 42 مورد در رده های بعدی قرار دارند. شمار قربانیان ویروس کرونا طی دو ماه بیش از دو برابر شده است. از 28 ژوئن، طی 21 روز هم ، بیش از 100 هزار نفر جان باختند.
افزایش شمار مبتلایان به کرونا در آلمان به ۲۰۱ هزار و ۵۷۴ نفر
موسسه رابرت کخ آلمان (RKI) روز یکشنبه اعلام کرد شمار موارد جدید ابتلا به کووید - ۱۹ در آلمان ۲۰۲ نفر افزایش یافت و به این ترتیب شمار کلی مبتلایان به ۲۰۱ هزار و ۵۷۴ نفر رسید.
به گزارش خبرگزاری رویترز از برلین، موسسه رابرت کخ آلمان همچنین اعلام کرد با جان سپردن یک نفر دیگر از مبتلایان به کووید - ۱۹، شمار قربانیان نیز به ۹ هزار و ۸۴ نفر افزایش یافت.
افزایش تلفات کرونا در برزیل به ۷۸ هزار و ۷۷۲ نفر
وزارت بهداشت برزیل اعلام کرد ۹۲۱ مورد جدید تلفات ناشی از ابتلا به کووید - ۱۹ در ۲۴ ساعت گذشته در کشور گزارش شده است که به این ترتیب شمار کلی قربانیان به ۷۸ هزار و ۷۷۲ نفر افزایش یافت.
به گزارش خبرگزاری شین هوا از سائوپائولو، وزارت بهداشت برزیل همچنین اعلام کرد ۲۸ هزار و ۵۳۲ مورد جدید ابتلا به کووید - ۱۹ نیز در کشور تایید شده است که با این آمار جدید، شمار کلی مبتلایان به دو میلیون و ۷۴ هزار و ۸۶۰ نفر افزایش یافت.
سائوپائولو پرجمعیتترین ایالت برزیل با ۴۱۲ هزار و ۲۷ مورد ابتلا به کرونا و ۱۹ هزار و ۶۴۷ مورد تلفات، بالاترین آمار مبتلایان و قربانیان را در بین دیگر ایالتهای برزیل داراست.
شمار مبتلایان به ۲۲۰ هزار تن نزدیک میشود
شمار موارد ثبت شده ابتلا به بیماری کرونا در ترکیه به ۲۱۸ هزار و ۷۱۷ نفر رسید.
به گزارش پایگاه اینترنتی روزنامه ترکیه چاپ استانبول، با جان باختن ۱۷ نفر دیگر از بیماران شمار جان باختگان کرونا در این کشور به ۵۴۷۵ نفر افزایش یافت.
بر اساس آمار وزارت بهداشت ترکیه شنبه (دیروز) ۴۰۹۴۳ نفر در این کشور تحت آزمایش کرونا قرار گرفتند که نتیجه آزمایش ۹۱۸ نفر مثبت اعلام شد. تاکنون در ترکیه از ۴ میلیون و ۲۳۲ هزار و ۶۷ نفر تست کرونا گرفته شده است. وزارت بهداشت ترکیه شمار بهبود یافتگان را ۲۰۱ هزار و ۱۳ تن اعلام کرد.
همچنین بر اساس اعلام وزارت بهداشت این کشور ۱۲۳۱ تن از مبتلایان به کرونا در بخشهای مراقبتهای ویژه بیمارستانهای ترکیه بستری شده اند.
آخرین تحولات کرونا در جهان
طبق آخرین آمار به دست آمده از منابع رسمی همه گیری ویروس کرونا از زمان بروز در چین در ماه دسامبر تاکنون جان بیش از ۶۰۰ هزار نفر را در جهان گرفته است که بیش از ۲۰۰ هزار نفر آن مربوط به اروپا و ۱۶۰ هزار نفر آن مربوط به آمریکای لاتین است.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از پاریس، شمار قربانیان ویروس کرونا در جهان به ۶۰۰ هزار و ۵۲۳ نفر رسیده است. آمریکا با ۱۴۰ هزار و ۱۰۳ مورد مرگ ناشی از ویروس کرونا بیش از همه کشورهای جهان تحت تاثیر همه گیری قرار گرفته است. برزیل با ۷۸ هزار و ۷۷۲ مورد مرگ، انگلیس با ۴۵ هزار و ۲۷۳ مورد، مکزیک با ۳۸ هزار و ۸۸۸ مورد و ایتالیا با ۳۵ هزار و ۴۲ مورد در ردههای بعد قرار دارند.
سران ۲۷ کشور اتحادیه اروپا پس از آنکه طی دو روز نشست در مورد طرح احیای اقتصادی به توافق نرسیدند تصمیم گرفتند نشست را برای روز یکشنبه هم تمدید کنند به امید آنکه موانع از سر راه این طرح احیای اقتصادی پسا کرونا برداشته شود.
وزیران دارایی و روسای بانکهای مرکزی کشورهای گروه ۲۰ هم در خصوص پاسخ به بحران کووید ۱۹ تشکیل جلسه دادند و اعلام کردند در آینده نزدیک رای خود را در مورد تمدید مهلت بازپرداخت کشورهای فقیر اعلام خواهند کرد.
در برابر درخواست سازمانهای غیر دولتی و همچنین بانک جهانی برای تمدید مهلت تا سال ۲۰۲۱، نمایندگان بیست اقتصاد برتر جهان در بیانیه پایانی نشست خود اعلام کردند باتوجه به تحولات همه گیری در ماههای آینده در این باره تصمیم گیری خواهند کرد.
بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس هم اعلام کرد تنها به عنوان آخرین راه حل از قرنطینه دوباره استفاده خواهد کرد و این راه حل را با بازدارندگی هستهای مقایسه کرد.
در اسپانیا به دلیل افزایش موارد آلودگی به ویروس کرونا از حدود ۴ میلیون نفر جمعیت شهر بارسلونا خواسته شده است در خانه هایشان بمانند و تنها در صورت لزوم از خانه خارج شوند. دولت منطقهای هم از تعطیلی سینماها، تئاترها، کلوپهای شبانه و ممنوعیت تجمع بیش از ده نفر و بازدید از خانههای سالمندان خبر داد. ظرفیت پذیرش در رستورانها و کافهها هم به ۵۰ درصد کاهش یافت.
ژان کَستِکس نخست وزیر فرانسه هم از نظارت نزدیک بر اوضاع بهداشتی کاتالونیا خبر داد و احتمال بسته شدن دوباره مرز فرانسه با اسپانیا را رد نکرد.
گواتمالا نظام جمع آوری اطلاعات مربوط به ویروس کرونا را اصلاح کرد و این موجب افزایش شدید شمار موارد ابتلا به کووید ۱۹ شد. به این ترتیب شمار افراد مبتلا به کووید ۱۹ در گواتمالا به ۳۸ هزار و ۴۲ نفر رسید که از این میان هزار و ۴۴۹ نفر جان خود را از دست داده اند.
پارلمان اروپا نشستهای خود را به دلیل نگرانی از تبدیل شدن به کانون آلودگی به مدت دو هفته لغو کرد. این تدابیر یک روز پس از آن اتخاذ شد که بیش از ۴۰۰ نفر در ملبورن دومین شهر بزرگ این کشور به ویروس کرونا آلوده شدند. این در حالیست که از یک هفته پیبش این شهر بار دیگر قرنطینه شده است.
باوجود افزایش موارد آلودگی به ویروس کرونا دولت آرژانتین از کاهش تدابیر قرنطینه در بوئنوس آیرس و مناطق اطراف آن خبر داده است.
سازمان جهانی بهداشت هم اعلام کرد نمودار همه گیری در برزیل به ثبات رسیده است و از مقامات این کشور خواست از این فرصت برای عقب راندن بیماری استفاده کنند.