عضو کمیسیون عمران مجلس با بیان اینکه کشورهای همسایه نیازمند تکنولوژی ایران هستند، گفت: این موضوع زمینه را برای سرمایهگذاری در کشورهای همسایه با ظرفیت بالا فراهم میکند.
نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی افزود: تا پیش از این اعتقاد دیپلماتهای ما به ارتباط با آمریکا و کشورهای اروپایی در حوزه اقتصادی بود که شاهد رفتار آنها بودیم و هیچ نتیجهای حاصل نشد در حالی که ارتباط با کشورهای همسایه و حوزه اوراسیا با ارزهای منطقهای امکان پذیر است.
وی با تأکید بر اینکه نگاه اقتصادی دولت باید به منابع مالی دیگری به جز کشورهای اروپایی و فروش نفت باشد، عنوان کرد: توجه به کشورهای همسایه و مسلمان با ظرفیت ۷۰۰ میلیون جمعیت و اشتراکات بسیار در حوزههای فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی و دارا بودن منافع ملی مشترک میتواند مسیری برای شکوفایی در حوزه اقتصاد باشد.
آقای پاک فطرت همچنین به بیان چگونگی ارتباط با کشورهای همسایه از طریق مرزها پرداخت و گفت: تبادل ارز به صورت چمدانی و تبادل کالا به کالا در حوزه کشاورزی، صنعت و صنایع دستی از مواردی است که میتوان با کشورهای همسایه برقرار کرد به خصوص که امروز کشورهای همسایه نیازمند تکنولوژی جمهوری اسلامی هستند و به راحتی میتوانیم در این حوزه سرمایه گذاری کنیم.
نماینده مردم استان فارس در مجلس ادامه داد: وزارت امور خارجه باید حوزه دیپلماسی اقتصادی خود در مرزها را فعال کند که حداقل مزیت آن رفع مشکل بیکاری در حوزه مرزی است.
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در پایان گردشگری را نیز از دیگر حوزههای فعال وزارت خارجه دانست و خاطرنشان کرد: حوزه گردشگری به خصوص در زمینه پزشکی به علت ارزان بودن و ارائه خدمات در حد کشورهای اروپا، قابلیت تقویت را دارد.