آمار جهانی کرونا
آمار نجات یافتگان کرونا در جهان حدود ۸ میلیون و نیم
تاکنون در جهان ۱۴ میلیون و ۱۹۲ هزار و ۲۲۲ نفر در چنگال ویروس کرونا گرفتار شده و از این تعداد ۸ میلیون و ۴۵۵ هزار و ۵۰۳ نفر نجات یافته اند.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما تاکنون در جهان ۱۴ میلیون و ۱۹۲ هزار و ۲۲۲ نفر در چنگال ویروس کرونا گرفتار که از این تعداد ۵۹۹ هزار و ۳۶۹ نفر قربانی شده و ۸ میلیون و ۴۵۵ هزار و ۵۰۳ نفر نیز نجات یافته اند.
ابتلای ۷۸۶ نظامی صهیونیست به کرونا
مرکز اطلاع رسانی فلسطین در توئیتی از ابتلای ۷۸۶ نظامی ارتش رژیم صهیونیستی به کرونا خبر داد.
این مرکز در توئیتی به نقل از رسانههای صهیونیستی نوشت: علاوه بر ابتلای این نظامیان به کرونا، ۱۰ هزار و ۶۱۵ نظامی اسرائیلی نیز قرنطینه شده اند.
ویروس کرونا تا صبح امروز جان ۲۶ هزار و ۲۷۳ نفر از مردم هند را گرفته است
به گزارش خبرگزاری صداوسیما از دهلی نو، براساس اعلام وزارت بهداشت و رفاه هند، تعداد کل مبتلایان به کرونا در هند تاکنون به یک میلیون و سی و هشت هزار و هفتصد و شانزده (۱۰۳۸۷۱۶) نفر رسیده است که از این تعداد ششصد و پنجاه و سه هزار و هفتصد و پنجاه و یک (۶۵۳۷۵۱) نفر از بیمارستان مرخص شدند.
همچنین در بیست و چهار ساعت گذشته سی و چهار هزار و هشتصد و هشتاد و چهار مورد جدید ویروس کرونا در این کشور شناسایی شد.
شمار مبتلایان به کرونا در ترکیه تا روز جمعه به ۲۱۷ هزار و ۷۹۹ نفر افزایش یافت
به گزارش پایگاه اینترنتی تی آر تی ترکیه، فخرالدین کوجا وزیر بهداشت ترکیه در حساب شخصی خود در تویتر آخرین آمار کرونا را در این کشور منتشر کرد.
به گفته وزیر بهداشت ترکیه روز جمعه ۴۱ هزار و ۲۱۵ نفر در این کشور تحت آزمایش کرونا قرار گرفتند که نتیجه آزمایش ۹۲۶ نفر از آنان مثبت اعلام شد.
همچنین با جان باختن ۱۸ نفر دیگر از مبتلایان شمار قربانیان کرونا در ترکیه به ۵۴۵۸ نفر افزایش یافت.
با بهبودی ۱۰۱۴ نفر دیگر از مبتلایان به کرونا شمار افرادی که بهبود یافته اند نیز به ۱۹۹ هزار و ۸۳۴ نفر افزایش یافت.
بر اساس آخرین آمار شمار افرادی که در ترکیه تحت آزمایش کرونا قرار گرفته اند دیروز به ۴ میلیون و ۱۹۱ هزار و ۱۲۴ نفر رسید.
۵۲۹ مورد جدید آلودگی به کرونا درآلمان
به گزارش خبرگزاری رویترز از برلین، موسسه روبرت کخ روز شنبه اعلام کرد شمار موارد تایید شده آلودگی به ویروس کرونا در آلمان با ۵۲۹ مورد افزایش به ۲۰۱ هزار و ۳۷۲ مورد رسید.
این موسسه همچنین اعلام کرد شمار جان باختگان بر اثر ویروس کرونا در آلمان با یک نفر افزایش به ۹ هزار و ۸۳ نفر رسید.
۲۲ مورد جدید ابتلا در چین
مقامات بهداشت ودرمان چین شنبه از ثبت ۲۲ مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا در این کشور طی ۲۴ ساعت گذشته خبر دادند.
به گزارش خبرگزاری رویترز از پکن، به گفته مقامات چینی، از آغاز شیوع «کووید-۱۹» در این کشور از دسامبر گذشته تا کنون در مجموع ۸۳ هزار و ۶۴۴ نفر به این بیماری مبتلا شده اند و چهار هزار و ۶۳۴ نفر نیز جان خود را از دست داده اند.
ثبت ۱۴ مورد جدید مرگ ناشی از کرونا در فرانسه
اداره کل بهداشت فرانسه شامگاه جمعه اعلام کرد در ۲۴ ساعت گذشته ۸۳۶ مورد جدید ابتلا به «کووید-۱۹» و ۱۴ مورد جدید مرگ ناشی از این بیماری در این کشور به ثبت رسید.
به گزارش خبرگزاری رویترز از پاریس، اداره کل بهداشت فرانسه اعلام کرد از آغاز شیوع ویروس کرونا در این کشور از اوایل ماه مارس تا کنون، در مجموع ۱۷۴ هزار و ۶۷۴ نفر به ویروس کرونا مبتلا و ۳۰ هزار و۱۵۲ نفر نیز جان خود را از دست داده اند.
بنا بر اعلام اینمنبع، در حال حاضر در مجموع شش هزار و ۶۸۸ بیمار مبتلا به ویروس کرونا در بیمارستانهای این کشور بستری هستند که نسبت به روز قبل (پنجشنبه) ۱۰۸ نفر کمتر است. همچنین تعداد بیماران بستری در بخش مراقبتهای ویژه ۴۷۷ نفر است که این رقم در روز پنجشنبه ۴۸۱ نفر بود.
نیجر مرزهای هوایی خود را باز میکند
براساس بیانیه شورای وزیران نیجر که جمعه در تلویزیون دولتی این کشور منتشر شد، نیجر مرزهای هوایی خود را که از مارس برای مقابله با ویروس کرونا بسته بود، اول اوت بازگشایی خواهد کرد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از نیامی، در متن بیانیه آمده است: "بازگشایی مرزهای هوایی برای اول اوت سال ۲۰۲۰ برنامه ریزی شده است. "
این بیانیه میافزاید مسافرینی که به نیجریه میآیند باید گزارش آزمایش "منفی" کووید ۱۹ را مربوط به "کمتر از ۷۲ ساعت" باشد، ارائه دهند و همچنین از آنها یک "تست سریع" به عمل خواهد آمد و سپس در "قرنطینه خود خواسته" قرار میگیرند.
افرادی که بدون گزارش ارائه نتیجه آزمایش وارد این کشور میشوند ، باید هزینه این تست را بپردازند. در هنگام عزیمت از نیجر، مسافران نیز باید گزارش آزمایش "منفی" کووید ۱۹ را ارائه دهند.
در پی "روند مطلوب در مقابله با بیماری کرونا"، مقامات نیجر در ماه مه مقرارت منع تردد را در نیامی، پایتخت این کشور لغو و عبادتگاهها را بازگشایی کردند. مدارس نیجر اوایل ماه ژوئن بازگشایی شدند. مرزهای زمینی هنوز بسته است.
نیجر یکی از فقیرترین کشورها در جهان، بر اساس آماری که شامگاه جمعه منتشر شد ۱۱۰۲ مورد ابتلا به کرونا را ثبت کرده است که از این تعداد ۶۹ مورد منجر به مرگ شده است. نیجر همچنین چندین سال است که با فعالیت گروههای افراطی روبرو است که در کل منطقه ساحل فعالیت دارند.
جریمه برند مشهور ورزشی برای تبلیغ لباس ضد کووید
به گفته مقامات بهداشت استرالیا جمعه، یک برند معروف لباسهای ورزشی استرالیا به دلیل اینکه ادعا کرده بود برخی لباسهای "ضد ویروس" این برند در مقابله کرونا موثر است، جریمه شد.
اداره نظارت بر محصولات درمانی استرالیا در بیانیهای اعلام کرد برند لورنا جین که در استرالیا و خارج از این کشور بسیار محبوب است، مجبور به پرداخت جریمه نزدیک به ۴۰، ۰۰۰ دلار استرالیا (۲۴، ۰۰۰ یورو) است.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از سیدنی؛ معاون وزیر بهداشت وزارت بهداشت استرالیا گفت:"این نوع تبلیغات میتواند با ایجاد احساس غلط از امنیت و با تشویق مردم به کاهش هوشیاری خود در امور بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی، عواقب مضر برای جامعه استرالیا به همراه آورد".
این شرکت برای مقابله با انتقادها از آن زمان به جای "ضد ویروس" لباس مورد نظر را به "ضد باکتری" تغییر نام و اطمینان داده است، هرگز قصد ندارد این گونه القا کند که محصولات آن از خواص محافظتی برخوردار است.
این شرکت در بیانیهای تصریح کرد:"ما به هیچ وجه سعی نمیکنیم از ترس مردم از بیماری کرونا سوء استفاده کنیم. "
بازگشت قرنطینه به بارسلون
افزایش موارد آلودگی به ویروس کرونا در اسپانیا بار دیگر مردم این کشور را نگران کرده است.
به گزارش شبکه تلویزیونی فرانس ۲۴، از چهار میلیون نفر جمعیت شهر بارسلون خواسته شده است در خانههای خود بمانند. سینماها، تئاترها و کلوپهای شبانه هم بار دیگر تعطیل شده اند.
توصیه به خارج نشدن از خانه به عنوان یک هشدار در نظر گرفته میشود. زیرا در غیر این صورت قرنطینه اجباری اعمال خواهد شد.
مریتسل بودو سخنگوی دولت کاتالونیا در این باره گفت ما ناچاریم گامی به عقب برداریم تا در هفتههای آینده همه مردم را قرنطینه نکنیم. مردم همه این مناطق باید در خانههای خود بمانند و تنها در صورت ضرورت از خانه خارج شوند. این تقاضای ماست. ما برای جلوگیری از شیوع بیماری بر روی شما حساب میکنیم.
بارسلون به عنوان دومین شهر بزرگ اسپانیا که گردشگران خارجی بسیاری دارد از چند روز پیش با افزایش موارد آلودگی به ویروس کرونا رو به روست. طی یک هفته شمار افراد آلوده به ویروس تقریبا سه برابر شده است. در کنار درخواست برای کمترین میزان خروج از خانه، دولت منطقهای از محدودیتهای دیگری هم خبر داده است. سینماها، تئاترها و کلوپهای شبانه بار دیگر تعطیل شده اند و تجمع بیش از ده نفر نیز ممنوع اعلام شده است.
زنی گفت: معتقدم تدابیری بیشتری باید اتخاذ شود. من موافق این تدابیر هستم. هیچکس ماسک داشتن و گرما را دوست ندارد. من فکر میکنم گاهی افراد این مسئله را جدی نمیگیرند.
مرد دیگری میگوید این تدابیر سختگیرانه بر همه تاثیر گذار است. هیچکس دوست ندارد زندانی شود. اما بهداشت و جان انسان در اولویت قرار دارد.
حدود یک ماه پس از پایان قرنطینه در ۲۱ ژوئن، میزان آلودگی به ویروس کرونا در اسپانیا بار دیگر افزایش یافته است. در برخی مناطق استفاده از ماسک اجباری شده است. در کاتالونیا ۱۶۰ هزار نفر در شهر لریدا از چهارشنبه بار دیگر قرنطینه شده اند.
خبر درحال تکمیل شدن است ....