مشکلات اقتصادی کرونا در انگلیس
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از لندن، آشکارتر شدن مشکلات اقتصادی و بهداشتی ناشی از مدیریت همه گیری ویروس کرونا در انگلیس تازهترین نشست مجلس این کشور را به صحنه انتقاد از دولت مبدل کرد.
انگلیس پس امریکا و برزیل بیشترین جان باختگان از کرونا را در جهان داراست و اکنون هشدارها درباره موج دوم همه گیری کووید ۱۹ بر عمق نگرانیها در این کشور افزوده است.
کایر استارمر رهبر حزب کارگر انگلیس با انتقاد از عمکرد دولت در مهار همه گیری ویروس کرونا و مدیریت پیامدهای ناشی از آن گفت: براساس گزارش گروه مشاوران علمی دولت، برای مقابله با موج دوم همه گیری ویروس کرونا که پیش بینی شده پاییز و زمستان امسال و همزمان با شیوع آنفولانزا شکل بگيرد باید از هم اکنون اقدامات لازم را انجام داد در غیر این صورت ۱۲۰ هزار نفر دیگر در این کشور جانشان را از دست خواهند داد.
براساس آمار دولتی، همه گیری ویروس کرونا تا کنون جان بیش از ۴۵ هزار نفر را در این کشور گرفته است، اما رسانههای این کشور با استناد به دادههای نهادهای آماری از جمله مرکز ملی آمار این کشور شمار جان باختگان از کرونا در انگلیس را بیش از ۶۵ هزار نفر اعلام میکنند.
برغم از سر گیری فعالیتهای اقتصادی و بازگشایی کسب و کارها در انگلیس گسترش پیامدهای اقتصادی همه گیری ویروس کرونا همراه با ورشکستگی شرکتها و بیکاری دهها هزار نفر به چالش بزرگ در این کشور مبدل شده است. بر اساس گزارش رسانهها در انگلیس هر هفته بر شمار افرادی که در این کشور بیکار میشوند افزوده میشود و تازهترین گزارشها از خطر بیکار شدن حدود یک و نیم میلیون نفر حکایت دارد.
کرونا بر میزان بدهی و کسری بودجه انگلیس نیز افزوده است. اداره مسئولیت بودجه در انگلیس در تازهترین گزارش اعلام کرد همه گیری ویروس کرونا میزان کسری بودجه دولت را به سیصد میلیارد پوند و میزان بدهی دولت را به رقم بی سابقه یک تریلیارد و ۹۵۰ میلیارد پوند رسانده است.
باصداها:
۱ – کایر استارمر – رهبر حزب کارگر انگلیس
۲ – بوریس جانسون – نخست وزیر انگلیس
خبرنگار: مجتبی قاسم زاده