کشاورز دره بیدی در فریدن، تولید جو در واحد سطح را بیش از ۵۰ درصد افزایش داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ حسین افشاری کارشناس زراعت مدیریت جهاد کشاورزی فریدن گفت: علیرضا باقری کشاورز روستای دره بید فریدن با استفاده از بذر اصلاح شده مهتاب توانسته از هر هکتار بیش از ۱۰ تن و ۸۰۰ کیلوگرم و در مجموع از ۱۵ هکتار زیرکشت این محصول، بیش از ۱۶۲ تن جو برداشت کند. وی متوسط برداشت جو در استان اصفهان را ۵ تا ۶ و در فریدن سه و نیم تن در هکتار بیان کرد و افزود: کشاورز دره بیدی نسبت به متوسط برداشت استان بیش از ۵۰ و نسبت به متوسط برداشت جو در فریدن حدود ۷۰ درصد افزایش تولید در واحد سطح داشته است. افشاری گفت: سطح زیرکشت جو در فریدن ۱۴۰۰ هکتار است که پیش بینی میشود امسال بیش از ۳۵۰۰ تن جو برداشت شود.