رئیس مرکز آموزش های مجازی نهاد رهبری در دانشگاه ها گفت: آموزش مجازی در کنار آموزش حضوری قرار دارد و جایگزین آموزش حضوری نمی شود و نقش محوری کتاب و نقش استاد در دانشگاه ها باید حفظ شود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آقای مرتضی فاضلی طی سخنانی در نشست مرکز آموزش مجازی دانشگاهیان نهاد رهبری که صبح امروز در سالن همایش های مرکز نهاد رهبری دانشگاه ها برگزار شد گفت: نهاد یک رویکرد آینده نگرانه دارد و از سال 93 با دو مطالعه آینده پژوهانه فعالیت خود را در بحث فضای مجازی آغاز کرد و آموزش مجازی 10 دانشگاه برتر دنیا را مورد مطالعه قرار داد و در نهایت به این نتیجه رسید که برای تکمیل کلیه فعالیت ها می توان از ظرفیت مجازی بهره برد.
وی ادامه داد: هم اکنون بیش از 250 درس مجازی در حوزه فعالیت های نهاد در سطح دانشگاه ها ارائه می شود و 4 هزار ساعت درس آموزش مجازی ارائه شده است.
رئیس مرکز آموزش های مجازی نهاد رهبری در دانشگاه ها افزود: نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری نقش هدایت را در دانشگاه در دوره شیوع ویروس کرونا و فعالیت در فضای مجازی را بر عهده دارد و کلیه دانشگاه های تحت نظارت وزارت علوم تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، دانشگاه آزاد اسلامی و دانشگاه علمی و کاربردی را پوشش داده است.
آقای فاضلی گفت: در حوزه کمٌی توفیقات خوبی حاصل شد و باز خورد خوبی در سطح دانشگاه ها داشت.
وی در خصوص راه اندازی اینترنت ملی کشور افزود: طی مذاکراتی که با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات داشتیم اجرا و راه اندازی اینترنت ملی کشور قرار شد که به زودی راه اندازی شود، البته اینترنت رایگان تا حدی در دوره شیوع ویروس کرونا در سطح دانشگاه های کشور برای ما فراهم شده که طبیعی است که نواقصی داشته باشد که باید برطرف شود.
رئیس مرکز آموزش های مجازی نهاد رهبری در دانشگاه ها با بیان اینکه آموزش مجازی جایگزین آموزش حضوری نمی شود گفت: آموزش مجازی باید در کنار آموزش حضوری قرار گیرد اما جایگزین آن نمی شود و نقش محوری کتاب و استادان در سطح دانشگاه ها باید حفظ شود البته سیاست کلی نهاد استفاده از سیستم مجازی با رویکرد آموزشی و تحولی است که در کنار آن نقش استاد باید حفظ شود و دروس مهارت محور نیز باید به دانشگاه ها بیشتر ورود پیدا کند.