برای ایجاد این نظم اجتماعی طرح تحول اجتماعی مسجد محور تعریف شد با این دیدگاه که مسجد میتواند مقر پیگیری تحولات اجتماعی باشد.
حجت الاسلام موحد گفت: انتقال مفاهیم تنها در کلام نباید باشد و نیاز است سخن فهمیده و به صورت کاربردی در جامعه مورد استفاده قرار بگیرد، به عنوان نمونه شعار سال باید در تمام شهرها و روستاها شنیده شود و مردم برای تحقق آن تلاش کنند.
وی افزود: برای این مهم به فردی فعال نیاز داریم که با اقلیم و فرهنگ خرد محلی آشنا و رفتار منطبق با آموزههای اسلامی داشته باشد، این فرد وظیفه دارد تمام امکانات حاکمیتی را برای برنامهای که ولی فقیه هدف گذاری کرده در منطقه جذب کند و بستر تحقق اهداف را فراهم سازد.
مدیر پژوهش قرارگاه تحول اجتماعی سازمان تبلیغات اسلامی کشور گفت: یکی از راهبردهای مهم سازمان تبلیغات بهره گیری از تبلیغ چهره به چهره است که در ارتباط با تمام افراد جامعه قرار بگیرد که در این طرح این موضوع حائز اهمیت قرار گرفته است و امام محله در این طرح برنامه ارتباط مستقیم و منظم با تمامی اهالی را در دستور کار دارد.
حجت الاسلام موحد اظهار کرد: مجموعههای حمایتی هستند که کار تربیتی ویژه نوجوانان و جوانان انجام دادهاند در حوزه اخلاق و اعتقادات نیز میتوانند راهکار ارائه کنند که این مراکز شناسایی شده است و از طریق مرکز یارا سازمان تبلیغات این خدمت به محلهها ارائه میشود که امامان محله اقدامات اخلاقی، مباحث کودکان نوجوانان را با این مرکز منطبق و به این ترتیب از الگوهای جدید برای بیان مطالب استفاده شود.
مدیر پژوهش قرارگاه تحول اجتماعی تبلیغات اسلامی کشور در ادامه گفت: سیستم راهیاری مساجد با هدف جلوگیری از اختلافات کنشگرهای مذهبی در نقاط مختلف کشور فعال شد.
موحد ادامه داد: سیستم راهیاری به عنوان رابط بین روسای ادارات تبلیغات اسلامی شهرستانها و ائمه جماعات عمل کرده و در صورت بروز اختلاف نظر بین، هیات امنا و کانونهای فرهنگی هنری مساجد وارد عمل شده و نسبت به حل اختلاف و ایجاد صلح و سازش عمل میکنند.